Faképnél hagyta Emiliót a kislánya

Forrás: TV2 -
Nagy Duett család Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család minden tagja a Nagy Duett stúdiójában szokott izgulni mikor a sztárapuka versenyben van, ám ezúttal egy fontos személy hiányzott a szurkolótáborból. 

Ábel Anita és Emilio fergetegeset alakítottak a Nagy Duett legutóbbi adásában, de a híres édesapa öröme mégsem lehetett felhőtlen:

kislánya faképnél hagyta a műsor közben.

Vivien eddig minden vasárnap a nézők között izgult édesapja sikeréért, de most a produkciókezdés előtt nem sokkal gondolt egyet, és hátat fordított a színpadnak. Kiderült, hogy Emilióék nemrég költöztek be új otthonukba.

Emilio kislánya rosszul viseli a változásokat Forrás: TV2

Eddig a híres énekesnővel, Bangó Margittal éltek egy háztartásban, így az új helyzetet mindenki rosszul viseli, köztük a kis Vivi is. Nagyon hiányzik neki Margit, néha még sirdogál is emiatt:

"Szombaton költöztünk be a házba, de Vivike már az első éjszaka után nagyon hiányolta mamát. Sírt este és kérlelt, hogy menjünk vissza hozzá" - írta meg a Ripost.

Adásban alázta meg párját Emilio

A híres énekes egy ország szeme és füle hallatára alázta meg a kedvesét, Tinát. Az asszony azonban nem hagyta magát, tiszta vizet öntött a pohárba. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.