Bizarr videó került napvilágra arról, hogy milyen könnyedén lehetünk az internetes ismerkedés áldozatai. Hiába tűnik valaki szimpatikusnak, sosem szabad elfelejteni, hogy nem minden az, aminek látszik. 

Manapság már egyre több olyan internetes platform létezik, melyeken keresztül barátságokat, szerelmeket köthetünk. Korlátok nélkül beszélgethetünk egymással, képeket és videókat oszthatunk meg, ám ez a kötöttségmentes kommunikáció rengeteg veszélyt rejt magában. 

Sosem tudhatjuk ki ül a telefon, számítógép túloldalán 
Képünk illusztráció
Forrás: Dreamstime

Egy spanyol mobilszolgáltató készített egy ehhez kapcsolódó reklámot, amely azt mutatja be, miként válhat bárki könnyedén áldozattá. A szerelmi történetként induló videó végén kiderül, hogy senki nem a valóságot közölte magáról, de ez csak akkor került napvilágra, mikor személyes találkozásra került sor.

Nem is merünk belegondolni, hogy mi történik a való életben olyankor, mikor valaki kamuprofillal csal el egy fiút, lányt, nőt vagy férfit egy találkozóra. A reklám óvatosságra int minket, és egyáltalán nem alaptalanul.

 

Óriási botrány: nemi erőszakkal vádolják Cristiano Ronaldót
A gyanú szerint Ronaldo 2009-ben, Las Vegasban megerőszakolt egy amerikai lányt. Az eset után a nővel peren kívül egyezett meg a sztárfocista, 375 000 dollárt fizetett neki - írta a német Der Spiegel magazin. A lány a pénzért cserébe azt vállalta, hogy soha senkinek nem beszél az esetről.