Nem szeretik a rajongók a Dirty Dancing újragondolt változatát

Forrás: AFP -
rajongók Dirty Dancing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon van olyan, aki nem látta vagy nem hallott még a Dirty Dancing című kultikus filmről, mely Baby és Johnny szerelmi románcát dolgozza fel? '987 után most itt az újragondolt változat is.

30 éves a Dirty Dancing című nagysikerű film, mely generációkon képes volt átívelni. Éppen ezért úgy gondolták a filmesek, hogy a közkedvelt filmet ideje kicsit fetúrbózni, új, trendi szereplőkkel is elkészíteni. Úgy tűnik azonban, hogy ez a verzió egyáltalán nem lesz olyan sikeres, mint elődje...a rajongók ugyanis teljesen kikeltek magukból: nem tetszik nekik sem a szereposztás, sem a történet. Voltak olyanok is, akik egyenesen felháborítónak tartják a legendás film újragondolását- írja a Blikk.

Tavasszal mutatjták be a Dirty Dancing remake-jét Abigail Breslin és Colt Prattes Forrás: AFP

"A feldolgozás 30 perce után muszáj volt elkezdenem az eredetit."

"Váó. Ha nem nézed a Dirty Dancig feldolgozást, akkor egy jó döntést hoztál."

Mutatjuk a trailert is, ha esetleg valaki lemaradt volna róla és feltétlen megnézné!

Rubint Réka nem mindennapi szerelmes üzenetet kapott- Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170526-rubint-reka-szerelmes-uzenetet-kapott-video.htmlRubint Réka és Schobert Norbi tobb mint 10 évvel házasságkötésük után is őrülten szeretik egymást, aminek nap mint nap jelét is adják, ezúttal Norbi egy nem mindennapi videót készített szerelmének. TV + Sztárok--Vitray Tamás miatt kellett távoznia Gundelnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170526-vitraynem-tartotta-nagy-tevesnek-gundelt.htmlGundel Takács Gábor 1983 óta oszlopos tagja a magyar televíziózásnak. Legyen az játékos vetélkedő vagy sportesemény, mindenben megállja a helyét. Ám volt idő, amikor a főnőke nem látta őt rátermettnek... TV + Sztárok--Ariana Grande koncertjén robbanás történthttp://www.life.hu/sztarok/20170523-ariana-grande-koncertjen-robbanas-torten-19-halott.htmlSzörnyű tragédia sújtotta a világot tegnap késő este: robbantás történt Ariana Grande manchesteri koncertjén. 22 halálos áldozat, 50 sérült. Az illetékes szervek terrortámadásról is beszélnek... TV + SztárokAFPKét év után szakított Amy Schumer és kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20170518-szakitott-amy-schumer.htmlA közelmúltban még szerlemesen turbékolt Amy Schumer és kedvese, Ben Hanisch, mostanra pedig a szakításuktól hangos a világsajtó... TV + Sztárok--Volt kedveséért, Ács Beáért aggódik Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20170517-pinter-tibort-exe-miatt-aggodik.htmlAhogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, Ács Beatrix rosszul lett egy egyiptomi fotózáson és kórházban kötött ki. Állítólag infarktus okozta a problémát... TV + SztárokOrigoVastag Csaba érezte, hogy véget ér számukra A Nagy Duetthttp://www.life.hu/sztarok/20170515-vastag-csaba-erezte-hogy-ki-fog-esni.htmlVastag Csaba és Ábrahám Edit számára véget ért A Nagy Duett című műsor. Az X-Faktor egykori sztárja nem bánja, hogy kiestek, egyedül partnerét sajnálja... TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.