Nem indult jól Sarka Kata reggele, ugyanis a válásukkal kapcsolatos hírek elrontották. Egy újság szerint Kata és Péter nem akarnak elválni, a műsorvezető élő videóban cáfolta a híreszteléseket.

Sarka Katának nem indult jól a reggele, válásuk újra a címlapon van, ráadásul a műsorvezető szerint a róluk szóló cikk minden szava hazugság. Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata csaknem egy éve futott zátonyra, már a rajongóik sem bíznak a békülésükben. A pár külön utakon folytatja életét, de természetesen a gyerekeik örökre összekötik őket. Rajtuk kívül már csak a papírok fűzik őket egymáshoz, mivel házasságukat egyelőre nem sikerült felbontani. Eddig kétszer próbáltak meg elválni, de egyszer sem sikerült. 

Sarka Kata cáfolja a róla megjelent híreketForrás: Facebook

A Ripost állítása szerint egyelőre be sem adták újra a papírokat, az újság azt latolgatta, hogy vajon miért nem akarnak elválni. Sarka Kata azonban cáfol, élő videóban mondta el, hogy semmi sem igaz abból, amit a lap állít. Ma reggel is jelentek meg úgy cikkek, hogy senki nem egyeztetett, és tömény hazugság.  A Ripostban van, nem kell elhinni" – tájékoztatta rajongóit Kata a Facebook-oldalán, de a lap oldalán is kommentelte a megjelent cikket!

Állítólag Sarka Kata és Hajdú Péter még nem adta be újra a válókeresetet


Kétszer próbált elválni Hajdú Péter és Sarka Kata, mióta tönkrement a kapcsolatuk, de egyszer sem sikerült. A Ripost azt állítja, hogy egyelőre nem is próbálkoznak újra. Vajon miért? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!