Szorcsik Viki egy kisváros tehetségkutatójának lett volna a műsorvezetője, de hiába egyezett meg a szervezőkkel, azok végül lemondták a felkérést. A színésznő felháborodott, mert szerinte az egyik helyi főnök barátnőjének kellett a lehetőség, ezért kosarazták ki őt.

Szorcsik Vikit egy kisváros kereste meg azzal az ötlettel, hogy csinálnának ott egy helyi tehetségkutatót, aminek ő lehetne a műsorvezetője. Alapos átbeszélés után Viki igent mondott, az árról is megegyeztek, sőt még fellépőt is javasolt a rendezvényre, amiből végül őt kihagyták. Nagyon felháborodott a színésznő.

Szorcsik Vikit átvertékForrás: Fem3

"Február végén kerestek meg, hogy lesz egy helyi tehetségkutató, egy X-Faktor butított változata helyi erőkkel, ennek a döntőjét szeretnék színvonalasan megszervezni, fellépőkkel, műsorvezetővel. Rám gondoltak. Miután az árról megegyeztünk, közölték, csak a döntőre tudnának megfizetni, és segítséget kértek, ismerek-e olyan sztárt, aki aznap még ráérne. Aztán hetekkel később jött a hír, nem lesz pénz, de ezek után kérhetik-e még, hogy segítsek fellépőt találni. Segítettem. Május elején már arról tájékoztattak, van pénz, minden csak rajtam múlik, sőt Mohamed Fatimával is megegyeztek már. A nonprofit rendezvény fellépőit pedig az önkormányzat szponzorálja" - mondta a Borsnak Szorcsik Viki, aki emiatt a munka miatt lemondott néhány fellépését, hiszen azt hitte, megegyzetek. "Május 26-án ismét felhívott a szervező férfi, mondván, ülésezett a városvezetés, és az sült ki belőle, hogy valamelyik helyi főnök „babájának" kell majd vezetnie a műsort, különben nem adnak rá támogatást, és leállítják az egészet. Gusztustalan! Azt gondolom, nem lehet emberek életével ilyen módon szórakozni! Fatimával azonnal tudtak szerződést írni, velem miért nem? Megérzésem szerint kezdettől tudták, hogy lemondják majd" - mondta a színésznő. A lap megkereste a város vezetését is, akik közölték, pusztán anyagi okai voltak a lemondásnak, mivel egy nonprofit rendezvényről van szó. "Ez nonprofit rendezvény, úgy tűnt, lesz rá pénz, hogy ki tudjuk Vikit fizetni, de nem lett. Fel akartunk ajánlani más rendezvényre felkérést, de elzárkózott" - mondta a férfi.