távolságtartási végzés Chris Brown szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chris Brown volt kedvese végre kiharcolta amit akart: távolsági végzést szerzett a sztárral szemben. Nem is alaptalanul! 

Karrueche Tran, Chris Brown volt kedvese végre fellélegezhet, ugyanis többé nem kell rettegnie az agresszív énekes kirohanásai miatt. A 29 éves szépség már hónapok óta azon dolgozik, hogy biztonságba helyezze magát, ugyanis az exe elég

bizarr fenyegetésekkel támadta meg.

A modell korábban bevallotta, hogy kapott egy drága gyűrűt a sztártól, amit Brown erőszakosan visszakövetelt a szakításukat követően.

Chris Brown többé nem terrorizálhatja a volt barátnőjét Fotó: Szabó Gábor - Origo

Állítása szerint olyan fenyegető üzenetet is hagyott a fiatal szépségnek, ami indokolttá tette, hogy lépjen a saját védelme érdekében:

"Többé nem leszek hozzád kegyes. Ha még egyszer a szemem elé kerülsz, hidd el, mindent megteszek majd, hogy még jobban utálj. Ne mert sehová betenni a lábad, mert ha meglátlak,a sz*rt is kiverem belőled" - mondta Brown.

Karrueche azonban nem hagyta magát, bírósághoz fordult, ahol június 15-én kijelentették: Chris Brown 5 évig nem mehet a lány közelébe - írta meg a DailyMail.

Justin Bieber lefejelte az egyik rajongóját

Egy teljesen érthetetlen indok miatt ütötte meg egyik rajongóját Justin Bieber: megdöbbentő, hogy a kedvesnek tűnő énekes ilyenekre is képes. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.