Ördög Nóra arcát furcsa smink borítja: Fotó!

smink Ördög Nóra sminkbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűha! A híres műsorvezető ezúttal olyan sminket visel, amilyet még soha ezelőtt. 

Elképzelhető, hogy a két sztárcsemete valamelyike (talán Mici) áll a különleges smink hátterében, hiszen miután elkezdődött a szünidő, a kicsiknek is több idejük marad a rosszalkodásra. Bár úgy tűnik Nóri is benne van a hülyéskedésben, és megengedi, hogy festői érdekességek kerüljenek az arcára.

A vicces képet kiposztolta a közösségi oldalára is, ahol pillanatok alatt 2500 kedvelést és többtucat hozzászólást ért el. A kommentelők is viccesre vették a figurát, jót mulattak Nóri posztján:

"Nagyon előnyös. Mégjobban kiemeli a szépségedet. Elkérhetem a telefonszámát a művésznőnek? Ilyen smink nekem is kell"

"Szerintem, Pocahontas-os lett! Jól áll Nóri!"

Filc, rúzs,vagy lekvár?

Élő adásban rappelt Ördög Nóra: Videó!

A híres műsorvezető megmutatta, hogy bizony rendkívül laza is tud lenni, ha arról van szó. Ám ezt a képességét mostanáig őrizte, és mi rendkívüli döbbenettel néztük végig, ahogy Ördög Nóra rappel: Videó!

Hajdú Péter és Eszter köszönik szépen, jól vannak http://www.life.hu/sztarok/20170619-hajdu-peter-es-a-kedvese-nem-szakitottak.htmlMindenki azonnal felkapta a fejét, mikor elindultak a Hajdú Péter és Eszter párkapcsolatával kapcsolatos hírek. Úgy tűnt, hogy eddig tartott a nagy szerelem? TV + Sztárok--Magyarország Szépe: Pető Laura korábban az Éden Hotelben szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20170619-magyarorszag-szepe-masodik-udvarholgye-az-eden-hotelben-szerepelt.htmlKiválasztották Magyarország Szépét, azaz hazánk legszebb lányát és persze az udvarhölgyeket is. Kiderült, hogy a harmadik helyezettet már korábban is láthattuk tévében: az Éden Hotelben szerepelt, ráadásul Berkivel flörtölt! TV + SztárokOrigoBodrogi Gyula ad erőt a fiatal kollégáknak http://www.life.hu/sztarok/20170619-fiatal-szineszek-peldakepe-bodrogi-gyula.htmlBodrogi Gyula az ország egyik legismertebb, legtehetségesebb színésze, ezért nem csoda, hogy a fiatalabb generáció példaképnek tekinti. TV + SztárokOrigoBebe újból boldog a válása után: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170619-ujbol-szerelmes-a-tavaly-elvalt-bebe.htmlA Back II Black együttes egykori énekese komoly fájdalmakon ment keresztül az elmúlt évben, de úgy tűnik, ismét felragyogott a Nap körülötte. TV + Sztárok--Többszöri szexuális zaklatással vádolják Bill Cosby-t http://www.life.hu/sztarok/20170619-szexualis-eroszakkal-vadoljak-bill-cosby-humoristat.htmlMindannyiunkat megdöbbentett a hír: sosem gondoltuk volna, hogy Bill Cosby éveken keresztül rendszeresen kábított el és erőszakolt meg nőket. TV + Sztárok--Dudás Miklós és szerelme, Szigligeti Ivett újra együtthttp://www.life.hu/sztarok/20170619-dudas-miklos-es-szigligeti-ivett-ujra-egyutt.htmlDudás Miklós és barátnője sokszor szerepeltek a címlapokon, hiszen egy doppingbotrány és egy lopási ügy is van a hátuk mögött. A kapcsolatot is megviselte a sok probléma, de most újra összejöttek, és boldogabbak, mint valaha.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.