Hajdú Péter és Eszter köszönik szépen, jól vannak

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
szerelem Hajdú Péter szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki azonnal felkapta a fejét, mikor elindultak a Hajdú Péter és Eszter párkapcsolatával kapcsolatos hírek. Úgy tűnt, hogy eddig tartott a nagy szerelem.

Ahogy azt már megírtuk, Eszter és Péter mostanában nem posztolnak közös fotókat, ezért sokan úgy gondolták, hogy valami probléma merült fel a szerelmesek között. Ugyan eddig egyikőjük sem nyilatkozott a témával kapcsolatban, Sarka Kata készségesen válaszolt a férje magánéletével kapcsolatos kérdésre.

Hajdú Péter és barátnője, Eszter Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Most azonban a sztárapuka is megszólalt, és végre tiszta vizet öntött a pohárba. Többek között azt is elmondta, hogy nem kíván részletesen beszámolni a magánéletéről.

„Senki nem hívott fel engem ezzel a témával kapcsolatban. De Esztert, a barátnőmet többen is keresik és üzenetekkel zaklatják, amelyekre nem hajlandó reagálni. Tanultam a korábbiakból, nem szeretnék több információt megosztani a magánéletünkről, de annyit elárulhatok, hogy együtt vagyunk és boldogok vagyunk” - idézi a tévést a Lokál.

Hajdú Péter reagált Sarka Kata kommentjére

A sztáranyuka lépését Péter nem tudta szó nélkül hagyni, aki a közösségi oldalán fejezte ki a gondolatait Kata megnyilvánulásával kapcsolatban: Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.