Az egyik budapesti buszon keveredett komoly verekedésbe a Weisz Fanni színdarabjában játszó Bács Péter. Két férfi kötözködött az utasokkal, ő védelmükre kelt egy fiatal egyetemistával együtt, akinek az arcát szilánkosra törték a támadók.

A Határ úti aluljáróban zaklatott két férfi egy másikat, aki csupán az általuk inzultált nő védelmére kelt. A rendőrség keresi az elkövetőket, de a Blikk információi szerint itt még nem ért véget a két randalírozó ámokfutása. A lap úgy tudja, ezek után egy másik buszra is felszálltak, ahol egy újabb nőt vettek célpontba. A buszon utazott Bács Péter színész is, aki Weisz Fanni szerelmét alakítja a siket modell színdarabjában.

Őket keresi a rendőrségForrás: Police.hu

"Két nappal voltunk a Szavak premierje előtt, amelyben én alakítom Weisz Fanni szerelmét. Próba után mentem éppen hazafelé, amikor felszállt a buszra ez a két ember, akiket a kiadott rendőrségi felhívás után ismertem fel. Nem voltak maguknál, szerintem inkább kábítószer, mint ital hatása alatt voltak, és egyértelműen keresték a balhét. Elkezdtek szekálni két srácot és egy lányt, amit nem hagyhattam, így rájuk szóltam. Bele sem gondoltam, milyen következménye lehet a dolognak, de az nagyon meglepett, hogy hiába ült a buszon fél tucat ember, csak én álltam fel nekik" - sorolta Péter a történteket, aki össze is verekedett a férfiakkal.

"Nem volt más választásom, mert nekem jöttek, meg kellett magam védeni. Szerencsére a 15 éves kickbokszos múlt segített, majd az egyik buszon utazó fiatal srác is a védelmemre kelt" - tette hozzá a színész. Épp begurultunk a megállóba, amikor a srácot a nagyobbik darab férfi kiütötte, erre én lerúgtam a támadót a buszról, majd utána ugrottam, a kisebbik darab pasi pedig utánunk. A buszsofőr abban a pillanatban becsukta a jármű ajtaját és elindult, miközben én a megállóban maradtam ezzel a két barommal, a cuccaim meg a buszon" - mondta Péter, aki ezek után nem tehetett mást, leverte a nagydarab férfit és a busz után futott, amit sikerült elérnie. Kiderült, hogy a védelmére kelő fiatal nem volt olyan szerencsés, súlyosan megsérült: kórházba kellett szállítani, mert szilánkosra tört az arccsontja. "Jó lenne megtalálni, mert szeretném tudni, mi van vele. Annyit tudok, hogy Zsombornak hívják, huszonpár éves és egyetemista. Remélem, már jobban van! Nagyon hálás vagyok neki, hogy segített, és annyira sajnálom, hogy megsérült" - mondta még a színész.