VV Vivi és VV Zsolti hajtépése igazi szappanopera

VV Vivi VV Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a villában is ment a dráma, de úgy tűnik a kinti életben sem stabil VV Vivi és VV Zsolti barátsága. Annyira nem, hogy Vivi, aki 23 évesen megszerezte az érettségit, kijelentette: részéről a békülés lehetetlen!

Hogy ezek ketten min vesztek össze, arra még maga Vivi sem emlékszik igazán. A Facebookra kiírt posztjából azonban kiderül, hogy békülésről szó sem lehet. „...Az ok ami miatt úgy döntöttem, hogy beszélek arról, hogyan alakult Zsoltival a kapcsolatom, az amiatt történt, hogy reagált a Somás riportunkra, és konkrétan kamu barátságnak titulálta! Akinek van esze az látja a dolgokat! Haragszom, mert nekem mindig őszinte volt a közeledésem Zsolti felé, de már nem sajnálom, hogy így alakult!”- írta ki a Facebookra Vivi, akit elmondása szerint Zsolti „ledrogosozott”.

DRÁMA.

Akinek hiányzik, íme egy villabalhé a múltból:

VV Vivi leérettségizetthttp://www.life.hu/sztarok/20170701-vv-vivi-vegre-leerettsegizett.htmlVV Vivi tiszta vizet önt a pohárba: terhességéről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20170119-vv-vivi-tiszta-vizet-ont-a-poharba-terhessegerol-meselt.htmlVV Vivinek is jutni fog Soma nyereményébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161212-vv-soma-vivinek-is-ad-a-nyeremenyebol.htmlVV Vivi nagyon kínosan viselkedett Zsolti kiesése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20161129-vv-vivi-zsolti-kiesese-utan-kinosan-viselkedett.htmlVV Vivi varázslattal és szalonnával próbálta befolyásolni a párbaj eredményéthttp://www.life.hu/sztarok/20161128-vv-vivi-szertartast-tartott-hogy-befolyasolja-a-parbaj-eredmenyet.htmlVV Vivi: "Engem annyit bántottak, mert mindig egy lúzer voltam"http://www.life.hu/sztarok/20161127-valovilag8ban-vv-vivien-kiborult-vv-zsolti-parbaja-miatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.