VV Vivi nagyon kínosan viselkedett Zsolti kiesése után

VV Vivi részeg ValóVilág powered by Big Brother
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vivit nagyon megviselte, hogy Zsolti kiesett a ValóVilág első hármas párbajában. A lány alaposan felöntött a garatra, és hol sírva, hol nevetve adta elő a Titanic című film szerinte a helyzethez illő jelenetét.

Sokak számára végződött szomorúan a ValóVilág első hármas párbaja. Természetesen a két kieső sem örült annak, hogy számukra véget ért a játék, de a bennmaradtak közül is sokan kiakadtak a végeredményen. VV Vivi nem viselte túl jól, hogy hálótársa, Zsolti nem tért vissza az összecsapásból. Alaposan felöntött a garatra, és meglehetősen kínosan viselkedett.

VV Vivi szétcsapta magát Zsolti kiesése után RTL II/Való Világ

Vivi nem bírta elviselni a gondolatot, hogy ezentúl egyedül kell aludnia, és elég furcsa módot talált a vigasztalódásra. Először a Titanic című film egyik jelentét adta elő, amit egy szép filmes idézetként konferált fel. Hol sírva, hol nevetve mutatta be villatársainak, akik alig bírták megállni nevetés nélkül a produkciót. Ezután pedig kéretlen koncertezésbe kezdett, amit szintén nem díjazott a többi lakó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.