Gáspár Evelin a nyaralása alatt nem fotózkodik. Pont. Ha egy kislány megy oda hozzá a bambi szemeivel, akkor sem. Sőt, külön ki is kéri magának, hogy miért nem hagyják pihenni? Hát, aki nem bírja a hírnevet, az ne akarjon híres lenni...

Tihanyból jelentkezett be Gáspár Evelin, aki nem munka, sokkal inkább pihenés céljából látogatott el a közkedvelt községbe. Fotót is kiposztolt a csodás panorámáról, amely alatt egy sértett kommentelő jelent meg:

A férfi elárulta, hogy személyesen lépett oda Evelinhez, ugyanis a lánya nagyon szeretett volna egy fotót az idősebb Gáspár-lánnyal, aki tudomást sem vett róluk, csak tovább állt. Egy másik kommentelő már durva szavakkal illette a fiatal celebet, és ekkor derült ki, hogy Evelinnek miért derogált fotót készíteni a fiatal lánnyal: 

"Talán bennetek annyi nem volt, hogy tiszteletbe tartsátok, hogy a másik is nyaral és nyugodtan akar lenni, nem pedig fotózkodni, mert nem egy bazári majom... Köszi" - mondta Evelin.

Íme az eset kommentár nélkül...:

Nem bír a kommentelőivel Gáspár EvelinForrás: Instagram

Miután kiosztotta a fotózkodnivágyó lány édesapját, a másik kommentelőnek is neki ment, aki valóban megengedhetetlen stílusban szólt Evelinhez, aki hasonló stílusban reagált.

Még annak is beszólt, aki csak arra volt kíváncsi, hogy hol készült a fotóForrás: Instagram

"Na igen Evike, mert két percet nem szenteltél volna arra a kislányra. Igen, nyaralni mentél, megértem ezt is. De annak a kiskorú lánynak mekkora élmény lett volna. De hát attól, mert van közel 90K követőd instán, te vagy a valaki, és akkor el kell csapni a fejünket nagy beképzelten" - írta megy másik hozzászóló.

UPDATE: A fotók alatti kommenteket eltávolították..