Hajdú Pétert nem kell félteni, ő mindig feltalálja magát az üzleti életben, így idén sem számíthat kevesebb bevételre, mint tavaly: egymilliárd körül lehet az összeg. 

Hajdú Péterért sokan aggódtak, amikor a TV2-vel már nem működött együtt, de a műsorvezető hamar feltalálta magát. Átment az ATV-hez, és azóta folyamatosan indulnak a műsorai: ő egyetlen egyben vesz részt műsorvezetőként, viszont sokat gyárt a produkciós cége. Ennek köszönhető, hogy idén sem kell aggódnia, bőven lesz mit a tejbe aprítani!

Hajdú Péternek idén sem fáj a feje a pénz miattFotó: Mudra László/Origo

"A 2016-os évet még nem látom pontosan, de bízom benne, hogy most is egymilliárd felett lesz a bevételem. Miután megszakadt a kapcsolatom a TV2-vel, eladtam a cégem 50 százalékát, abban a reményben, hogy külföldön fogunk műsorokat készíteni. Ez meg is valósult, de végül kiszálltam belőle, mivel Magyarországról nem engedtek elég rálátást a projektekre, illetve az ATV-n is beindultak a dolgaim, ugyanis az Esti Frizbi Hajdú Péterrel mellett az én cégem gyártja a Heti Napló Sváby Andrással című riportműsort és a nemsokára a tévéhez érkező Bochkor Gábor műsorát is. Tavalyelőtt kevés tévés produkciót gyártottunk, de sok reklámértékesítésünk volt, tavaly azonban felcserélődtek az arányok" - mondta a Lokálnak a műsorvezető. Ezzel pedig még nincs is vége a projekteknek: hamarosan orvosi központot nyit. "Remélem, hogy szeptember 1-jén meg tudjuk nyitni az intézményt, amelyben üzlettársam Csisztu Zsuzsa férje, dr. Ketskés Norbert, illetve a helyi háziorvosunk. Terveink szerint 17 orvost foglalkoztatunk majd a centrumban, többek között fül-orr-gégészt, gasztroenterológust és bőrgyógyászt. Nem kell megijedni, én nem fogok operálni" - tette hozzá Hajdú.