Robbie Williams felesége a belvárosban fagyizott - Videó!

Forrás: Instagram/Ayda Field -
Robbie Williams Ayda Field
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robbie Williams és családja igyekeznek kipróbálni minden budapesti helyet: nemrég egy különleges fagyizóba látogattak el, ahol elég huncut videót készített a felesége!

Robbie Williams szerdán tartja a nagykoncertjét Budapesten, de már augusztus 20-án megérkezett Magyarországra családjával együtt. Láthattuk, hogyan nézi gyermekeivel az ünnepi tűzijátékot, és úgy tűnik, ezúttal a városból is sikerül felfedezni egy-két helyet.

Robbie Williams felesége a belvárosban mulat Forrás: Instagram/Ayda Field

Felesége, Ayda előszeretettel posztol fotókat az itt töltött időről, míg Robbie inkább csendbe burkolózik. De feleségével és gyerekeivel együtt ő is próbálja kiélvezni a főváros szépségeit.

Ugyan az Ayda által feltöltött nyalakodós videón nem látható az énekes, de biztos, hogy ő is ott volt, kutyájuk Instagram-oldala ugyanis lebuktatta őt: az eb mellett álló férfi nagy valószínűséggel Robbie Williams!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.