Felismered? Így néz ki most az Isaura sztárja, Lucelia Santos

sorozat Lucelia Santos Isaura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Televízió 1986-ban vásárolta meg a Rabszolgasors című brazil szappanopera vetítési jogát. A sorozat óriási siker lett, a magyar rajongók még adománygyűjtésbe is kezdtek, hogy kiszabadítsák a sanyarú sorsú Isaurát. De mi lett azóta a főszereplővel? Hogy él a bájos, ám kissé kancsal Lucelia Santos?

A főszereplők életére rányomta a bélyegét Isaura és Leoncio drámai karaktere, Lucelia pedig úgy próbált megszabadulni a szereptől, hogy többször is meztelenkedett: 1980-ban és 1981-ben a Playboynak is levetkőzött - írja a Bors.

Rabszolgasors - Isaura és a kegyetlen Leoncio Forrás: MTV

A sorozat után elismert színésznő lett, több díjat is kapott, ám minden hiába, az Isaura-skatulyától igazán sosem tudott megszabadulni Santos. Férjhez ment egy karmesterhez, akinek 1982-ben fiút szült. Házasságuk később tönkrement, a színésznő most egyedülálló. 2007-ben a Született feleségek brazil változatában játszott.

Cachorro perdido aqui agora ajudem a encontrar o dono!!!!❤️❤️❤️❤️

Lucelia Santos (@luceliasantosoficial) által megosztott bejegyzés,



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.