Cuki romantikus fotó került fel nemrég a kétgyermekes műsorvezető közösségi oldalára. Ilyen vidám a kedvese társaságában: Fotó! 

Nemrég Horvátországból jelentkeztek be a szerelmesek, akik Ada ikreivel együtt élvezték a hűsítő tengert és a napfényt. Mivel Mátéval távkapcsolatban élnek, ezért szinte nem is tudják abbahagyni a mosolygást, amikor együtt vannak. 

A szerelmesek még 2015-ben ismerkedtek meg a Szelfi című műsor forgatásán, és azóta is nagy köztük az összhang. A probléma csupán annyi, hogy Máté Németországban él, míg Adát Magyarországra köti a munkája. Ennek ellenére igyekeznek minél többet találkozni, és a közös programokról elég gyakran kerülnek fel képek a sztáranyuka közösségi oldalára is.

utalja a #saturday#nightout #together #us #love

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés,

Ez történt most, a legutóbbi romantikus találkájuk alkalmával is. A 34 éves híresség pedig nem rejtette véka alá, hogy mennyire boldog. 

Csak irigykedni tudunk Ada tökéletes alakjára
Ada mostanában edzőként sok időt tölt a mozgással, ez pedig nem lehet nem észrevenni: nemcsak vékony, de nagyon izmos, minden porcikáján látszik, hogy a kétgyermekes anyuka sosem lazsál. Fotó!