Kozsót lefotózták új szerelmével

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
szerelem Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozso a fellegekben jár, hiszen újra rátalált a szerelem. Ezt pedig nem is titkolja: Facebook-oldalán osztotta meg érzéseit, és már lesifotó is készült a turbékoló párról.

Kozsónak kijár már egy kicsi a jóból, hiszen az elmúlt évben többnyire az áramlopási botrányával került címlapokra, ami állítása szerint teljesen tönkretette őt, ráadásul még magányos os volt. Most viszont boldog lehet, hiszen újra rátalált a szerelem!

Kozsó újra szerelmes Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

"9 hónap. Szerelem. Igazi érzések. Hűség. Vágyódások. Hit. Egy új, csodálatos, mámoros pillanatok. Aki igazi tisztelettel és féltéssel véd. Meg kellett ismernem. Valahol ott, vagy itt. Vigyázzatok Egymásra! Yeah! Ezer évet! Nektek ééééés Nekünk!" - írta ki Kozso Facebook-oldalára, ebből is látszik, milyen intenzív érzéseket él most át a zenész. Sajnos később lekerült a Facebook-poszt, de valószínűleg azért, mert kiderült, hogy augusztusban egy motoros nővel balesetezett Kozso, és nem tartotta ilendőnek, hogy ilyesmiket írjon ki éppen azon a napon, amikor fény derült a balesetére. Az viszont biztos, hogy az énekes már nem magányos, hiszen fotó is készült a szeremesekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.