A Budapest éjjel-nappal című sorozat szereplőjét, Alexát zaklatták

Forrás: RTL -
ÉNB Alexa zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ÉNB Alexa szimplán bulizni akart barátnőjével, ám a csajos este rémálommá alakult...

A Budapest éjjel-nappal című sorozat egyik szexi sztárját, Alexát férfiak zaklatták, amikor bulizni indult barátnőjével. A fiatal lány állítása szerint nem viselkedtek kirívóan, sőt még öltözékük is visszafogott volt, ám ennek ellenére sikerült felhívniuk magukra két fiú társaság figyelmét is, akik átesetek a ló túlsó oldalára...

ÉNB Alexát zaklatták Forrás: RTL

"Tudom, hogy közszereplőként többet kell tűrnöm, ezért mindig megállok a rajongókkal fotózkodni, beszélgetünk picit. A Belvárosban azonban külföldi fiúk találtak meg minket, akik nem akartak továbbengedni, majd be akartak húzni minket egy szórakozóhelyre.

Hiába kapálóztunk, egyre erősebben húztak.

Borzalmas érzés ez a kiszolgáltatottság. Azt éreztem, hogy senki nem foglalkozik velünk, bármi történhetne. Alexa hozzátette, gyakran kérnek tőle a rajongók puszilkodós képet is, de az is előfordult már, hogy valaki az ölébe kapta." - mesélte az esetet a barna sztára Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.