Zalatnay Saroltának még mindig bókolnak a férfiak

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta Zalatnay Cini bók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Cini sokáig igazi szexszimbólum volt, de mostanában hiányzik az életéből a szerelem. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne bomlanának utána a férfiak: még most is kapja a bókokat.

Zalatnay Cini életét a fellépések töltik ki, imádja a koncertezést. Mindegy, hogy nyár van, ősz, vagy tél, ő a színpadon érzi teljesnek magát. Persze a közönség is odavan érte, ők még mindog ugyanazt a szexszimbólumot látják benne, aki sokáig volt. Hiába bomlottak azonban utána a férfiak, egy életen át tartó társat nem sikerült találnia. Most sincs szerelem az életében.

Zalatnay Cini után még most is bomlanak a férfiak Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Zalatnay Sarolta a Balatonon pihen

A Balaton (nem is annyira) hűs vízében pihengetett Zalatnay Cini, ráadásul megmutatta magát fürdőruhában is. Nézd meg, hogy néz ki a lassan 70 éves énekesnő!
Új zenei projekten dolgozik Beri Aryhttp://www.life.hu/sztarok/20170906-uj-zenei-projekten-dolgozik-beri-ary-a-szerelem-elso-verig-egykori-fugeje.htmlSzinte nem volt olyan kamaszlány, aki a 80-as évek végén ne lett volna szerelmes Beri Aryba. A Szerelem első vérig sztárja azonban később eltűnt, önpusztító életet élt. Öt évvel ezelőtt, egy szívroham után azonban letette az alkoholt és a cigit, kvázi új életet kezdett. TV + SztárokOrigoKiderült, mi okozta a Happy Gang énekesnének, Mohamannak a haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20170906-ez-okozta-a-happy-gang-enekesnenek-mohamannak-a-halalat.htmlLezárult a nyomozás a Happy Gang énekese, Mohaman halálának az ügyében. Kiderült, a 45 éves férfi hirtelen szívhalál miatt vesztette életét. A nyomozást Moha mostohaapja, Maruzsi László indítványozta, tudni szerette volna, hogy a körülmények, a mentő kiérkezése mennyiben befolyásolta az egykori énekes túlélési esélyeit. TV + Sztárok--Szabó Zsófi megmutatta, hogy rugdos a kisbabája - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170905-szabo-zsofi-megmutatta-mozgo-pocakjat-video.htmlÉdes videót posztolt közösségi oldalára Szabó Zsófi...TV + SztárokOrigoIsmét elérhető a Pamkutya eddigi legjobb feldolgozása: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170905-pamkutya-undorito-cimu-szamra-ujbol-elerheto.htmlVégre megint szabadon bömbölhet az Un-do-rító! TV + Sztárok--Liptai Claudia így készül a Sztárban sztár című műsorrahttp://www.life.hu/sztarok/20170905-liptai-claudia-werk-fotot-posztolt.htmlLiptai Claudia hamarosan újra képernyőn lesz látható, hiszen szeptember 10-én indul a Sztárban sztár legújabb szériája, melynek egyetlen zsűritagjaként tér vissza. A sztármami elképesztő formában van.TV + SztárokOrigoÚjra együtt utazhatunk Marton Adriennel: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170905-magaval-repit-minket-marton-adrienn.htmlTovább folytatódik a Life TV közkedvelt műsora Marton Adriennel. A híres modell elrepít minket a csodás Toszkánába: Videó! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.