Zalatnay Cini sokáig igazi szexszimbólum volt, de mostanában hiányzik az életéből a szerelem. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne bomlanának utána a férfiak: még most is kapja a bókokat.

Zalatnay Cini életét a fellépések töltik ki, imádja a koncertezést. Mindegy, hogy nyár van, ősz, vagy tél, ő a színpadon érzi teljesnek magát. Persze a közönség is odavan érte, ők még mindog ugyanazt a szexszimbólumot látják benne, aki sokáig volt. Hiába bomlottak azonban utána a férfiak, egy életen át tartó társat nem sikerült találnia. Most sincs szerelem az életében.

Zalatnay Cini után még most is bomlanak a férfiakFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Nincs. Nem tudom, nem jön. Én meg elé nem megyek. Én ezeket az internetes dolgokat nem igazán tudom. Meg nagyon sok rosszat láttam magam körül" - mesélte Cini, akinek nincs is szüksége az internetre ahhoz, hogy társat találjon: a férfiak még most is bókolnak neki. "Mentem az autóval, le volt engedve a teteje, és két tinédzser biciklivel fölkapaszkodott oldalra. Mondták, hogy vigyem át őket a Margit hídon" - kezdte Cini a történetet. Az énekesnő átvitte a fiatalokat, és cserébe megkapta élete legfurcsább bókját. Nagyon jól nézel még ki, de sokat javít rajtad az autó" - mesélte az énekesnő a Story Extra stábjának, és elárulta, ő ezeket is mosollyal fogadja. "Azokat is elviselem, ha jön egy jóképű gyerek, rám néz és mondja: »Milyen jól nézel ki még mindig, és milyen jó a hangod«. És csak néz rám, én meg megkérdeztem, hogy mit néz. Azt mondta, hogy most már megérti, hogy az apja miért volt belém szerelmes. Na most erre mit kell mondani? Haragudjak? Nem!" - árulta el Cini. 

Zalatnay Sarolta a Balatonon pihen
A Balaton (nem is annyira) hűs vízében pihengetett Zalatnay Cini, ráadásul megmutatta magát fürdőruhában is. Nézd meg, hogy néz ki a lassan 70 éves énekesnő!