Könnyeket csak az új George Michael dal a rajongók szemébe

Forrás: AFP/Justin Tallis -
új dal George Michael
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A friss, de mégis ismerős dallamok felkavarták az állóvízet. 

A BBC Radio 2 játszotta először nyilvánosan George Michael új számát. A dalban a Chic legendás zenekarvezető-gitárosával, Nile Rodgers zenél, és bizony ismét egy fantasztikus feldolgozás született. A dalhoz tartozó videó ma került fel a YouTube-ra, de már több, mint 16.000 ember hallgatta meg.

George Michael új daláért rajong a világ Forrás: AFP/Justin Tallis

Nem meglepő, hiszen végre egy újabb falatkát kaphatunk George Michaelből, kinek halálát nem csak a szűk rokonság, hanem a rajongók sem tudják elfelejteni. A Twitteren sorra jelennek meg a témával kapcsolatos posztok, a rajongók nagyon boldogok a régi-új sláger miatt.

Az eredeti nóta a '80-as évek végén született, a feldolgozás pedig George tavaly karácsonyi, Listen Without Prejudice című lemezén szerepelt volna - írta meg a DailyMail.

Fadi Fawaz elkésett George Michael temetéséről

A tavaly decemberben elhunyt sztár temetése sem volt viharmentes. Egy korábbi kedvese, Kenny Goss, nem tudta szó nélkül hagyni Fadi Fawaz viselkedését. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.