Jennifer Lopez és sportoló kedvese, Alex Rodriguez már az esküvőt tervezgetik, a latin díva pedig nem akármilyen menyegzőt álmodott meg: három napig tartana a mulatság, a leghíresebb sztárok részvételével, teljes luxusban.

Jennifer Lopez negyedjére érzi úgy, hogy megtalálta élete párját. Alex Rodriguezzel is házasságra készül ugyanis, dacára annak, hogy csak néhány hónapja vannak együtt. JLo az egész világnak meg akarja mutatni, hogy milyen nagy köztük a szerelem, és mindezt egy fényűző menyegzővel akarja bizonyítani.

Fényűző lesz a lagzijukForrás: Dia Dipasupil / Getty Images North America / AFP

Így már meg is kezdték a tervezést, ugyan csak egy év múlva akarják kimondani a boldogító igent, de egy ilyen hírességektől hemzsegő esemény komoly előkészületeket igényel már csak azért is, mert háromnapos lesz a buli. Helyszínt viszont nem kell keresgélniük, mert Jennifer Lopez hamptoni birtokán tartják majd a nagy eseményt, amire két kézzel szórják a pénzt. JLo azt akarja, hogy minden valaha volt esküvőnél nagyobbat szóljon az övé. Az is kiderült, hogy JLo volt férje szívesen részt venne majd a nagy eseményen, Marc Anthony azt mondta egy interjúban, hogy szívesen venné, ha meghívnák őt az esküvőre.