Lebukott a kislányokat fotózó úszómester

Fotó: Mudra László - Origo -
kislányok úszómester perverz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkapták az úszómestert, aki kislányokról készített ölelkezős képeket.

Két kilencéves kislány buktatta le a 17. kerületi úszómestert, aki követte a lányokat a szaunába, és arra kérte őket, hogy ölelkezzenek, majd erről fényképet is készített. A lányok teljesítették a furcsa kérést, viszont ahogy hazaértek, elmondták otthon szüleiknek. Az eset után hatalmas botrány tört ki az uszodában. A szülők bevonultak és azonnal felszólították a perverz férfit, hogy mutassa meg a lányokról készített fényképet.

Gyerekeket fotózott a perverz úszómester Fotó: Mudra László - Origo

"Amikor felkísérték az irodába, akkor idegesen babrált a telefonjával, majd közölte, hogy az összes képet megsemmisítette. Azonban amikor a szülők kérték, hogy mutassa meg, hogy ez valóban megtörtént, akkor a férfi egy embert ellökve futásnak eredt" - mondta az egyik szülő a Blikknek. Végül a rendőröknek sikerült elkapniuk az úszómestert, aki addigra megszabadult telefonjától. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Hőingadozás terheli a héten a szervezetünkethttp://www.life.hu/news/20171002-elkepeszto-hoingadozas-varhato-a-hetre.htmlA meleg, őszi nappalokat gyors és fagypont körüli lehűlés váltja. Ezt a hatalmas hőmérséklet különbséget kevesen viselik jól. NewsThinkstockÁttörés Madeleine McCann ügyében: kulcsfontosságú ember után nyomoznakhttp://www.life.hu/news/20171001-attores-madeleine-mccann-ugyebe.htmlValószínűleg senki sem bízott már benne, hogy ilyen fontos mérföldkőhöz érkezik a tíz éve tartó nyomozás. NewsOrigoMeghalt a Nyugati téri állomáson metró alá került nőhttp://www.life.hu/news/20171001-meghalt-a-nyugati-teri-allomason-metro-ala-kerult-no.htmlMeghalt a Nyugati téri állomáson metrószerelvény alá került nő - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján. NewsThinkstockPedofília vádjával került börtönbe Ronald Willam Brown (18+)http://www.life.hu/news/20171001-gyerekek-megfozeserol-es-megeveserol-fantazialt-pedofil-ronald-willam-brown.htmlRonald Willam Brown hasbeszélőt 2013-ban ítélték el pedofília vádjával. A jelenleg már 60 fölötti férfi épp 20 éves börtönbüntetését tölti. Minden, amit tudni lehet róla egészen elképesztő: nehéz elhinni, hogy ilyen tényleg megtörténhet. Brown szerencsére nem tudta beteljesíteni beteg vágyait, még azelőtt rendőrkézre került, mint ahogyan a fantáziáit kiélte volna. NewsOrigoElhunyt az 57 éves Fekete Gábor, a magyar öttusa nagy alakjahttp://www.life.hu/news/20171001-elhunyt-az-57-eves-fekete-gabor-a-magyar-ottusa-nagy-alakja.htmlAz 57 éves Fekete Gábor szerda délután éppen futóedzést tartott, a Kolozsvár utcai iskolából kocogva indult útnak tanítványaival együtt, de alig haladtak pár száz métert, amikor összeesett. Egy orvosnő éppen ott tartozkodott, meg is próbálta újraáleszteni, de már késő volt. News--Hétfőtől elromlik az idő: borús, esős idő várhatóhttp://www.life.hu/news/20171001-hetfotol-elromlik-az-ido-borus-esos-ido-varhato.htmlLehetséges, hogy ez az év utolsó szép napos hétvégéje. Az viszont biztos, hogy a jövő hét nem indul ilyen kellemesen. Ha teheted, még ma moccanj ki, kirándulj egyet, mert előfordulhat, hogy egy darabig nem lesz kedved hozzá. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.