Király Viktor nyilatkozott új szerelméről: "Ez nem csak kaland"

párkapcsolat szerelem Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árulkodó fotót tett közzé az Instagramon szombaton Király Viktor: újra szerelmes.

Viktor fél évvel ezelőtt szakított Nagy Rékával, akivel fél évig alkottak egy párt. Most úgy tűnik, hogy Viktor ismét szerelmes, és ezt a rajongóival is tudatta: az Instagramra töltött fel egy fotót, amin a szeretett hölgy kezét fogja.

What a great night! ❤️

Viktor Kiraly (@kiralyviktor) által megosztott bejegyzés,

"Valóban kialakulóban van egy kapcsolat. Ha sejtelmesen is, de jelezni akartam a világ felé, hogy ez nem csak kaland, annál komolyabb. Kedves, szimpatikus, nagyon szép lány, ennyit mondhatok. Próbáltam ezt úgy nyilvánosságra hozni, hogy azért ne legyen túl nyálas. Ennél többet nem akarok mondani, mert szeretném, hogy most még csak rólunk szóljon. Ezzel a képpel egymás felé is jelezzük, hogy ez már egy komolyabb kapcsolat. Azt mondják, ha nem látod az Instagramon, akkor meg sem történt. Ilyen a social media! De ez megtörtént, ezért feltettem" - mondta a Borsnak Király Viktor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.