Úszott a boldogságban a házaspár és a család is, de sajnos nem tarthatott sokáig az örömük. A szerelmesek ugyanis a nagy napjuk után életüket vesztették: autójukkal egy fának ütköztek.

Hiába házasodott össze a fiatal pár, közös életüket nem fogják elkezdeni. Egy nappal az esküvőjük után mindketten életüket vesztették. A felhőtlen boldogság helyére mély szomorúság költözött, a család nem tud mit kezdeni a házaspár értelmetlen halálával. Autóbaleset miatt vesztették életüket Szőlősgyörök és Lengyeltóti között.

A pár autója teljesen összetörtForrás:Tények

Éppen hazafelé tartottak a nő családjától, amikor hirtelen feltűnt előttük egy biciklis, akit sikerült is kikerülniük, de a szembejövő autó miatt gyorsan vissza kellett húzódniuk. Sajnos egy fának csapódtak, az autójuk felismerhetetlenségig roncsolódott. A Tények információi szerint a biciklis nem volt kivilágítva, és nem is hívott segítséget a párhoz. Állítólag nem volt nála telefon, de nem is várt a helyszínen, távozott. Az első érkező autó telefonált, addigra a kivilágítatlan kerékpáros már sehol sem volt. Hiába siettek, sajnos már nem tudták megmenteni a pár életét, bár ha előbb kiérkezhettek volna, a feleségen még tudtak volna segíteni. „Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége, és segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként a biciklis férfit" – mondta Máté-Márton Katalin a Somogy Megyei Főügyészség helyettes szóvivője.