Raudha Athif, a Vogue 21 éves modellje gyilkosság áldozata lehetett

Forrás: Instagram -
gyilkosság modell öngyilkos Vogue öngyilkosság Raudha Athif
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Raudha Athif holttestét egy bangladesi kollégium szobájában találták meg, akkor biztosak bvoltak abban, hogy öngyilkosság történt. A családtagok és egy szakértő azonban az ellenkezőjét bizonyítaná: biztosak benne, hogy a modellt meggyilkolták. 

Idén áprilisban találták holtan a 21 éves modellként is dolgozó lányt bangladesi kollégiumi szobájában. Egy sállal kötötte fel magát a mennyezeti ventilátorra, a szakértők nagyon gyorsan ki is zárták az idegenkezűséget, de a család nem hagyta annyiban. A lány ugyanis orvostanhallgató volt, az volt az álma, hogy életeket mentsen, emellett modellkedett. Mindig mosolygós és vidám volt, ezért a család értetlenül állta az öngyilkosság előtt, keresték az okokat, amik lehet, hogy nem is voltak, egy szakértő szerint ugyanis nem öngyilkosság történt

A család szerint nem lett öngyilkos Raudha Athif Forrás: Instagram

"Néhányan azt mondták, ő muzulmán országhoz tartozik, ezért nem modellkedhet" - mondta a lány apja, aki szerint emiatt ölték meg a lányát.

Tudom, hogy a lányomat megölték.

tette még hozzá

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.