Állítják: Jamie Foxx egyáltalán nem hűséges típus

Forrás: AFP -
hűtlenség Katie Holmes Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes hírek keringenek a neten: valóban igaz lenne, hogy Jamie Foxx megcsalja Katie Holmes-t? 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Katie Holmes és Jamie Foxx kapcsolata rengeteg próbát kiállt, hiszen évekig kellett titokban szeretniük egymást, nehogy a színésznő megszegje a korábban Tom Cruise-zal aláírt szerződését.

Ám amikor letelt az 5 év, boldogan kürtölték világgá a szerelmüket, és úgy tűnt, a kapcsolatuk fantasztikus és kiegyensúlyozott. Természetesen ennek Cruise egyáltalán nem örült, de miután a páros betartotta a leírtak, így nem volt mit tennie.

Vajon tényleg igaz lehet, hogy Jamie Foxx nem képes a hűségre? Forrás: AFP

Most azonban az a hír járja, hogy Jamie Foxx a színésznő mellett másokkal is randizgat, sőt egy a Foxx-hoz közel álló személy szerint a színész soha életében nem is volt hűséges típus.

Állítólag azt is bevallotta, hogy még nem áll készen feladni a függetlenségét. Szeret más nőkkel is találkozgatni, de ettől még szereti Katie-t, akinek szintén azt tanácsolta, hogy nyugodtan randizzon más férfiakkal - írta meg a RadarOnline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.