Holttestet találtak egy égő házban Várpalotán

holttest tűz Várpalota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holttestet találtak a tűzoltók egy kigyulladt várpalotai házban - közölte honlapján a katasztrófavédelem pénteken.

A tájékoztatás szerint a nád- és palafedelű parasztház egyik helyisége teljes terjedelmében égett, valószínűleg a benne felhalmozott lom és szemét gyulladt meg. A pétfürdői és a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók oltás közben egy holttestet találtak az épületben.

A férje volt a célpont, mégis a családjával végzett egy nő http://www.life.hu/news/20171102-volegenye-helyett-a-csaladjat-mergezte-meg-egy-no.html13 ember haláláért felelős egy nő, aki mérgezett tejjel próbálta eltenni láb alól a vőlegényét. News--Homoszexuális oroszlánokat kaptak lencsevégrehttp://www.life.hu/news/20171102-igy-kozosulnek-a-homoszexualis-oroszlanok.htmlKözösülő homoszexuális oroszlánokat kapott lencsevégre egy férfi. Teljesen ledöbbent a látottakon. NewsAFPKeresik a Sopronból eltűnt Ignéczy Zsuzsannát: fotó! http://www.life.hu/news/20171102-mindenki-az-eltunt-igneczy-zsuzsannat-keresi.htmlA soproni rendőrök azt kérik, aki esetleg látta a fiatal lányt, ne habozzon értesíteni őket. NewsOrigoMegszólalt a zaklatással vádolt médiatanár volt felesége, Bánkuti Anitahttp://www.life.hu/news/20171102-megszolalt-a-zaklatassal-vadolt-mediatanar-volt-felesege.htmlEgy médiaiskola tanára évekig zaklatta hetedikes és nyolacadikos diákjait, kiderült, hogy a volt feleségével is akkor kezdtett ki, amikor a nő 13 éves volt. Arra viszont ügyelt, hogy a szexuális aktusra csak 14 éves korában kerüljön sor. NewsOrigoPénteken ismét hidegfront várhatóhttp://www.life.hu/news/20171102-penteken-ismet-hidegfront-varhato-idojaras.htmlNapsütésés időt, szeles, esős hidegfront válthatja a hétvégén. News--Meghosszabbított nyitvatartással várják a megemlékezőket a temetők, a BKK rendkívüli járatokat indíthttp://www.life.hu/news/20171101-meghosszabbitott-nyitvatartassal-varjak-a-megemlekezoket-a-temetok-a-bkk-rendkivuli-jaratokat-indit.htmlHalottak napja és Mindenszentek alkalmából segítik a megemlékezőket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.