Belekente az orra tartalmát a vásárolt áruba a pénztáros

Forrás: Giphy -
pénztáros orrtúrás takony Tesco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nő teljesen ledöbbent, mikor azt látta, hogy az általa vásárolt termékekbe a pénztáros belekente az orrát. 

Zoe Balding betért egy Tescóba Pemburyben, ám elég valószínű, hogy ezentúl inkább egy másik üzletben fogja beszerezni a mindennapi élelmiszereket. Ugyanis mikor felpakolta a futószalagra a termékeket, a pénztáros a leolvasásuk mellett egy igen undorító dolgot tett:

Miközben fogdosta a nő által megvásárolni kívánt temrékeket, túrta az orrát, majd egy mozdulattal kihúzta a lyukból az ujját, megvizsgálta az odatapadt orrváladékot, majd belekente a nő által odapakolt áruk egyikébe.

Belekente az orra tartalmát a vásárolt áruba a pénztáros Forrás: Giphy

Zoe a látottaktól olyan szinten lefagyott, hogy köpni-nyelni sem tudott. Kifizette a vásárolt termékeket, és azonnal felkereste az ügyfélszolgálat pultját, ahol panaszt tehetett az ügyben.

Az élelmiszer üzletlánc ügyfélszolgálata sajnálattal vette tudomásul a történteket, és felajánlott egy vásárlási utalványt a nő számára. Bár Zoe ehelyett sokkal inkább örült volna annak, ha lépéseket tesznek annak érdekében, hogy ilyen többé ne fordulhasson elő. - írta meg a Metro.

Ez az idei év utolsó tízmilliószoros napja http://www.life.hu/news/20171110-tizmillioszoros-nap-van.htmlNovember 10-én, azaz ma van az év utolsó tízmilliószoros napja. Használd ki! NewsThinkstockÚjabb színházigazgatót vádolnak: állítják, szexért ad szerepeket http://www.life.hu/news/20171110-ujabb-szinhazigazgatot-vadolnak-szexualis-szolgaltatasert-ad-szerepeket.htmlAz utóbbi hetekben három neves magyar színházi szakembert vádoltak meg zaklatással. Az első Marton László volt, aki ellen Sárosdi Lilla színésznő vallott, a második Kerényi Miklós Gábor, akinek módszereiről eddig egyetlen ember beszélt névvel és arccal, Maros Ákos. Tegnap pedig nyilvánosságra került Szikora János neve is, akiről Kátai István színész vallotta, hogy látta, ahogy molesztált egy színinövendéket. Úgy tűnik, ezzel még nincsen vége a leleplezéseknek, egy negyedik színházi emberről is suttognak: állítják, hogy szexért adott szerepeket. News--Hatalmasat változik az időjárás vasárnaphttp://www.life.hu/news/20171110-hatalmasat-valtozik-az-idojaras-vasarnap-sarkvideki-hideg-jon.html--Lőrinczy György szerint Kerényi a lehető legnagyobb büntetést kaptahttp://www.life.hu/news/20171109-lorinczy-gyorgy-szerint-kerenyi-miklos-gabor-a-leheto-legnagyobb-buntetest-kapta.htmlAz RTL hiradójának nyilatkozott Lőrinczy György, Az Operettszínház igazgatója a Kerényi-ügy kapcsán. Hangsúlyozta, hogy ő semmiről sem tudott. Az igazgató etikai vizsgálatot indíttatott Kerényi Miklós Gábor ellen, ennek eredményéről is beszélt. News--Kiselefánt született a Fővárosi Állat- és Növénykertben: íme, a videó a születésrőlhttp://www.life.hu/news/20171109-kiselefant-szuletett-a-fovarosi-allat-es-novenykertben-video.htmlSzerdán hajnalban gazdagodott a Fővárosi Állat- és Növénykert elefántcsaládja egy újabb taggal: megszületett a legkisebb ormányos. A születés csodájáról pedig videó is készült. NewsOrigoBálnákat és delfineket mészároltak le a Feröer-szigeteknél: fotók! (18+)http://www.life.hu/news/20171109-rengeteg-balnat-es-delfint-meszaroltak-le.htmlNem találunk szavakat erre a mérhetetlen pusztításra: delfinek és bálnák tömkelegét végezték ki. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.