Kerényi Miklós Gábor Vujity Tvrtko szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelentkezett a zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gábor akkor 13 éves áldozata: Vujity Tvrtkónak írt levelet.

Kerényi Miklós Gábor tegnap az ATV Egyenes beszéd című műsorában Rónai Egonnak adott interjút, amelyben nagyrészt tagadta az ellene felhozott vádakat. Látta ezt a műsort az Operettszínház egykori művészeti vezetőjének áldozata is, aki megkereste Vujity Tvrtkót. A riporter ezt követően név nélkül nyilvánosságra hozta a levelet a Facebookon.

"...Jelezni szeretném, hogy sem akkor, sem most semmiféle oktató szándékot nem véltem, nem vélek felfedezni abban, hogy egy gyerekkel elhiteti, szörnyű bűnt követett el és ezért büntetést érdemel, majd levetkőzteti és ráparancsol, hogy hasaljon az íróasztalára. Akkor én csak szégyent, félelmet és amikor teljes erőből megütött a vállfával, szörnyű fájdalmat éreztem. Közös megegyezésről szó sem volt, hiszen én elmondtam, hogy nem érzem magam hibásnak, bűnösnek meg főleg nem..." – írja az áldozat.

70 éves lenne Somló Tamás: megható emlékezésre készülnek a barátaihttp://www.life.hu/sztarok/20171114-70-eves-lenne-somlo-tamas-meghato-emlekezesre-keszulnek-a-baratai.htmlNovember 17-én lenne 70 esztendős Somló Tamás. Barátai ezúttal egy hatalmas koncerttel tisztelegnek emléke előtt. TV + Sztárok--Elhunyt Amina Malakona, modell http://www.life.hu/sztarok/20171114-eletet-vesztette-amina-malakona-modell.htmlHosszan tartó betegeskedés után elhunyt Amina Malakona, modell. A fiatal, gyönyörű nőtől fájó szívvel búcsúznak a szerettei és a rajongói. TV + SztárokOrigoTóth Gabi közös fotót posztolt Fodor Erikkel http://www.life.hu/sztarok/20171114-kozos-foton-toth-gabi-es-fodor-erik.htmlKözös fotót posztolt Tóth Gabi és Fodor Erik. A híresség boldogan mutatta meg tehetségés párját, akivel együtt küzdenek majd a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban. TV + SztárokOrigoFiatal masszőrt zaklatott John Travoltahttp://www.life.hu/sztarok/20171114-21-eves-masszort-zaklatott-john-travolta.htmlTovább dagad a szexuális zaklatási botrány, ezúttal John Travoltát vádolják azzal, hogy egy fiatal masszőrt fogdosott. TV + SztárokOrigoTűzpiros Ferrarival lepték meg a luxusfeleségethttp://www.life.hu/sztarok/20171114-tuzpiros-ferrarival-leptek-meg-az-egyik-luxusfeleseget.htmlZajlik az élet a luxusfeleségek körül, a következő epizódból kiderül, egyikük ajándékot kap, nem is akármit: egy tűzpiros Ferrarit. TV + SztárokOrigoBaukó Éva szerint azért nem kapott tévés műsort, mert nem molesztáltákhttp://www.life.hu/sztarok/20171114--bauko-eva-allitja-azert-nem-kapott-teves-musort-mert-nem-molesztaltak.htmlBaukó Évát egy ideje nem láthatjuk televíziós műsorokban. Mióta véget ért az Édes Élet senki sem ajánlott neki munkát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.