Szépen gömbölyödik Katalin hercegné hasa: fotó!

fotó terhesség Katalin pocak Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin pocakja egyre nagyobb és kerekebb: cseperedik a legfiatalabb királyi csemete. 

Ahogy azt korábban megírtuk, szeptemberben jelentette be Katalin és Vilmos, hogy úton van a harmadik kisbabájuk. A közleményből azonban kiderült, hogy Katalin sajnos ugyanabban a betegségben szenved, amely a korábbi terhességei során is gyötörte.

Egyre kerekebb a hercegné pocakja Forrás: NORTHFOTO/©2017 Stephen Lock / i-Images/Stephen Lock / I-Images

Olyannyira komoly volt a dolog, hogy a hyperemesis gravidarumtól Katalin egyszer már kórházba is került, de szerencsére most erre nem került sor. Jó hír azonban, hogy átesett a kritikus időszakon, és már nem bántják kínzó tünetek.

Nagyon várják már az apróság érkezését Forrás: NORTHFOTO/©2017 Stephen Lock / i-Images/Stephen Lock / I-Images

Azóta újra egyre szívesebben mutatkozik nyilvánosan, hiszen amíg a betegséggel küzdött, nem sokszor hagyta el a királyi palotát. Most azonban friss fotók kerültek napvilágra a kétgyermekes édesanyáról, akinek bizony már szépen gömbölyödik a hasa.

Kiderült, hogy Katalin hercegnő és Vilmos unokatestvérek

Katalin hercegnőről mindenki úgy gondolta, hogy ő az a hétköznapi lány, akinek élete a valóra vált tündérmese. Rokonait elnézve viszont hamar kiderül, hogy köze sincs a civil lányokhoz: ő például a rokonai között tudhatja Ellen DeGenerest, na meg a férjét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.