Thaiföld sportoló Talmácsi Gábor karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thaiföldre költözött Talmácsi Gábor, de csak ideiglenesen: a világbajnok motoros februárig marad a távoli országban.

Bár már rég nem versenyez Talmácsi Gábor, a motorsport még mindig a szíve csücske. Jelenleg Thaiföldön él, ahol iskolát nyitott és a motorozás fortélyaira tanítja a helyi tehetségeket – számolt be róla a Blikk. Persze nem örökre marad odakint, februárban váratóan visszatér, hiszen idehaza is rengeteg munka várja: sportkommentátorként dolgozik, és a csapatát, a Talma Racinget is vezetnie kell.

Talmácsi Gábor a téli időszakot Thaiföldön tölti Fotó: Polyak Attila - Origo

„Már régen gondolkodtam rajta, hogyan lehetne hasznosan eltölteni a téli időszakot, amikor kevesebb a dolgom, mert a motorsportban ilyenkor van a holtidény. Egy Thaiföldön élő és sportiskolát vezető magyar házaspár keresett meg az ötlettel, mi lenne, ha motorossulit indítanánk. Mivel ott hatalmas piaca van ennek a szakágnak, rengetegen közlekednek kétkerekű járgányokkal, láttam fantáziát a tervben." – mesélte a 36 éves motoros a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.