Ambrus Attila szerint az a különbség közte és a celebek között, hogy ő ért dolgokhoz

Viszkis Ambrus Attila Appra magyar! celebek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Appra magyar!-ban kérdezték Ambrus Attilát arról, hogyan tudott beilleszkedni a szabadulása után a társadalomba, de ő nemcsak erről beszélt, a celebekről is kifejtette a véleményét.

Ambrus Attila 13 évet volt börtönben, szabadulása után pedig sikeresen visszailleszkedett a társadalomba. Életéről film készült, és mostanában a tévében is sokat lehet őt látni, hiszen szerepel az Ázsia expressz című műsorban. Ezért kérdezték éppen őt Az Appra magyar!-ban, amikor az a téma került előtérbe, hogy az emberek megbocsátanának-e egy embernek, aki kijött a börtönből.

Ambrus Attila elmondta a véleményét a celebekről Forrás: Appra magyar!

Ambrus Attila leszögezte, hogy ő nagyon sokat tett azért, hogy elfogadja őt a környezete, civil, tisztességes emberként éli az életét.

Köztem és a celebek között – már elnézést kérek mindenkitől – az a különbség, hogy én értek néhány dologhoz.

aki nemrég perzselő csatát vívott Vujit Tvrtkóval is

Kulcsár Edina keményen beszólt Csutinak: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171123-osszeveszett-kulcsar-edina-es-csuti.htmlA nehéz körülmények bizony próbára teszik a szerelmeseket, és láthatóan olykor még a legjobban működő kapcsolatokban is felmerülhetnek nézeteltérések. TV + SztárokOrigoVajna Timi egy szál bugyiban lazít Hawaii-on - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-vajna-timi-egy-szal-bugyiban-lazit-hawaiion-foto.htmlHawaii-on pihen Vajna Timi, ezt pedig egy fenékvillantós Instagram-fotóval adta a nagyvilág tudtára. TV + Sztárok--Imádja kerekded idomait a blogger, aki 3 ruhaméretet hízotthttp://www.life.hu/sztarok/20171124-imadja-kerekded-idomait-a-blogger-aki-3-ruhameretet-hizott.htmlDanica Marjanovic az egészséges életmód híveként sokáig blogot vezetett, de végül elege lett a karcsúságból: 3 ruhaméretet hízott és végre boldognak érzi magát. TV + SztárokOrigoMa jelenthetik be Harry herceg és Meghan Markle eljegyzéséthttp://www.life.hu/sztarok/20171124-ma-jelenthetik-be-harry-herceg-es-meghan-eljegyzeset.htmlNagy a forgolódás a Buckingham-palotában, és ez nem véletlen. A teljes személyzetet behívták egy értekezletre a bennfentes források szerint azért, mert ma jelentik be Harry és Meghan Markle eljegyzését. TV + Sztárok--Németh Kristóf nem titkolja tovább szerelmét: fotót is mutatott Zitárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171124-nemeth-kristof-nem-titkolja-tovabb-szerelmet-fotot-is-mutatott-zitarol.htmlNémeth Kristóf újra szerelmes, a 42 éves színész valósággal kivirult. Új párja, Zita, szerencsére Kristóf fiával, Lócival is nagyon jól kijön. TV + SztárokOrigoSzívszorító szertartással búcsúztak Benkő Gézától http://www.life.hu/sztarok/20171124-eltemettek-benko-gezat.htmlElkísérték utolsó útjára Benkő Gézát, aki a múlt héten váratlanul hunyt el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.