Nem igazán szeretnek válaszolni a sztárok a szexualitásukat érintő kérdésekre, de azért akadnak olyanok, akik nyíltan kezelik az intim életüket is. Ezek a sztárpasik például könnyedén felvállalták, hogy ők bizony a másik kapura is játszanak, vagyis a saját nemükhöz is vonzódnak. Pedig ki gondolta volna a maszkulin Tom Hardyról, hogy volt már szexuális élményben része férfival?

Tom Hardy

Tom HardyForrás: AFP

Nem könnyen nyílik meg Tom Hardy, főleg, ha a szexualitásáról kérdezik. Amikor erről faggattják, mindig dühbe gurul, hiszen szerinte a színészi képességeinek semmi köze nincsen ahhoz, hogy kivel tölti az éjszakáit. Volt azonban egyetlen interjú, amelyben igen nyíltan beszélt a tapasztalatairól. Arra voltak kíváncsiak, hogy volt-e már "meleg" élménye. A kérdésre igennel válaszolt, de leszögezte, hogy befejezte már a kísérletezést.

Billie Joe Armstrong

Billie Joe ArmstrongForrás: AFP/Kaare Smith

Mindenki ismeri a Green Day együttes oszlopos tagját, de a magánélete nem nyitott könyv, bár a zenész nem riad vissza az őszinte nyilatkozatoktól. Billie Joe Armstrong egy interjúban nyíltan beszélt biszexualitásáról, bevallotta, hogy mindig is érdeklődött a saját neme iránt, de a nők sem hagyják hidegen, és szerinte ez egy csodálatos állapot.

Jared Leto

Jared LetoForrás: AFP/Justin Tallis

Ő sem hétköznapi figura, hiszen színészként és zenészként is bizonyít, miközben a vak is látja rajta, hogy igazi művészlélek, és mint olyan, meglehetősen nyitott, a szexuális élete pedig nagyon színes. Az a hír járja ugyanis, hogy bizony Jared Leto is két kapura játszik, Jared pedig nem igazán tagadta ezeket a híreszteléseket, sőt kétértelmű megjegyzésekkel még szívesen rá is erősít.

Pete Wentz

Pete WentzForrás: AFP/2017 Getty Images/Michael Kovac

A Fall Out Boy zenészéért rajonganak a lányok, ő pedig nagyon úgy tűnik, hogy mindkét nemért. Bár azt kijelentette, hogy sosem vonzotta őt az, ami az öv alatt található, de többször volt már intim élménye férfival, de nem mostanában. Pete Wentz lázadó énjével magyarázta a kísérletezéseit, és elárulta, hogy soha nem ment a csóknál tovább.

Giorgio Armani

Giorgio ArmaniForrás: AFP/Bertrand Guay

Giorgio Aramni az egyik legsikeresebb divattervező, márkája még ma is a legkeresettebb az egész világon. Hatalmas vagyonra és hírnévre tett szert, és bár magánéletét mindig óvta, nemrég világossá tette, hogy a férfiak és a nők iránt is érez vonzalmat. „Voltak nők az életemben és néha férfiak is. Ehhez a munkához muszáj nyitottnak lenni" – mondta a divatguru.