Nótár Mary visszatért oda, ahol elvileg fogva tartották

Forrás: Instagram Nótár Mary -
helyszínelés Nótár Mary menedzser
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Mary és volt menedzsere között nem rendeződött még a viszony, jogi úton próbálják bizonyítani saját igazukat. Az énekesnő továbbra is azt állítja, hogy megráncigálták és fogva tartották, a menedzsere ezt tagadja és ő is perel.

Nótár Mary és menedzsere között nagyon elmérgesedett a viszony, jogi úton próbálják mindketten bebizonyítani az igazukat. Az énekesnő azt állítja, hogy anyagi károkat okozott neki Lakatos Róbert, valamint azt, hogy a volt menedzsere bezárta őt a lakásukba. Nemrég visszatért arra a helyre, ahol elvileg fogva tartották.

Nótár Mary visszatért oda, ahol elvileg fogva tartották Forrás: Instagram Nótár Mary

Borzasztó érzés volt bemenni megint abba a házba, ahonnan engem nem engedtek ki,

Borsnak"Alapos a gyanú Lakatos Róbert, a felesége és középső fia ügyében. Az ügyészség fogja értékelni a bizonyítékokat, és amennyiben további bizonyítási eljárás szükséges, akkor azt ők fogják elrendelni"A volt menedzser azonban másként véli

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.