Ki ne emlékezne arra, hogy Kate Middletone koszorúslánya, a testvére Pippa volt. A kérdés most az, hogy ki lehet az amerikai színésznő, Meghan Markle koszoróslánya, amikor hozzámegy Harry herceghez. Megmutatjuk a legesélyesebb személyt!

Az szinte kizárt, hogy Meghan Markle családjából kerüljön ki az illető, ahogyan arra is kevés az esély, hogy az a lakberendező hölgy fogja majd a fátylát, akivel kétéves kora óta voltak barátnők. Harry herceg menyasszonyáról ugyanis, nem túl szépeket mesélt féltestvére, Samantha Grant. A nő szerint Meghan egy szociálisan felkapaszkodó nőszemély. Legjobb barátnőjével pedig azután romlott meg a kapcsolata, hogy elvált első férjétől, és hanyagolni kezdte korábbi barátait.

Meghan Markle és Harry herceg december 1-énForrás: Getty Images/2017 Getty Images/Wpa Pool

Az már az első közös interjúból is kiderült, hogy Katalin hercegné nagyon sokat segít Harry kedvesének, és elég jó kapcsolatot is ápolnak. Ám elég valószínűtlen, hogy egy hónappal a szülés után, Katalin hercegné koszorúslánynak állna. A legesélyesebb ember a feladatra, Harry herceg unokatestvére, Eugénia yorki hercegnő. András herceg lánya, szintén a Kensington palotában lakik. Lakrésze Harry hercegével szomszédos. Ők ketten bizalmas kapcsolatot ápolnak, és Eugénia, amiben tudja, segíti unokatestvére választottját.

Eugénia hercegnő, Harry herceg és Beatrix hercegnő a Buckingham palota erkélyénForrás: Getty Images/2012 Getty Images/Dan Kitwood

De valószínűleg ott lesz a koszorúslányok között, a hároméves Sarolta hercegnő is, valamint Anna hercegnő unokája, Mia Tindall is.

II. Erzsébet két dédunokája: Sarolta hercegnő és Mia TindallForrás: Getty Images és Northfoto