Előzetesben VV Fanni feltételezett gyilkosa, de a politikus még nem tett beismerő vallomást. Ifjabb B. László ellen személyi szabadság korlátozása és emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Több mint két hete tűnt el saját lakásából VV Fanni, aki feltételezhetően prostituáltként dolgozott. A lány mindent hátrahagyott, még szeretett kutyáit is, így egyből világossá vált, hogy nem szabad akaratából távozott. Abban a szülők már nem reménykedhetnek, hogy élve találják meg a hatóság emberei a lányukat, ugyanis azt közölték velük, biztosak abban, hogy meghalt.

VV Fanni vélt gyilkosa még nem tett beismerő vallomástForrás: RTL

Ennek ellenére VV Fannit a rendőrség még eltűntként kezeli, és ez mindaddig így is lesz, amíg valaki nem tesz beismerő vallomást, vagy meg nem találják a holttestet. A lány feltételezett gyilkosa egyelőre hallgat, nem tett beismerő vallomást. Ifjabb B. Lászlót gyanúsítottként hallgatták ki, majd a Fővárosi Főügyészség indítványozta az előzetes letartóztatását. A bíróság egyetértett az ügyészi indítvánnyal, és a gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte" – mondta az RTL-nek Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője. A férfi ellen személyi szabadság korlátozása és emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrség nagy erőkkel nyomoz.