Külön töltik az ünnepeket Klapka György gyermekei

Fotó: Nagy Attila [origo] -
karácsony Klapka György Klapka Sandy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a rokonok nagy része Németországban él, Klapka György lánya, Sandy idehaza karácsonyozik párjával, így idén biztosan nem lesz együtt a család.

Korábban az a hír járta, hogy továbbra sincs béke Klapka György rokonai között, mint köztudott, a hagyatéki eljárás is sokáig húzódott, és úgy tűnik, a család az ünnepekkor sem lesz együtt, a vállalkozó gyermekei ugyanis távol élnek egymástól, egyedül Sandy az, aki Magyarországon lakik. Ez lesz az első év, hogy a testvérek még karácsonykor sem jönnek haza, csak az interneten köszöntik majd fel egymást. Klapka György lánya ennek ellenére nem lesz magányos, hiszen ott lesz mellette a párja, akit pont édesapjának köszönhet, hiszen az ő üzlettársa volt.

Klapka György lánya, Sandy Forrás: TV2

Ültünk az üzletház irodájában, és jöttek az üzleti partnereink. Egyszer csak belépett az apukájával a párom. Megláttam, és leesett az állam, és mint megtudtam, ő is valami hasonlót érzett. A munka kapcsán egyre közelebb kerültünk egymáshoz, ma már együtt élünk. Mivel ő is vállalkozó, tökéletesen megértjük egymást mindenben, maximális támaszai vagyunk egymásnak. Szeretnénk gyereket is, de a jelenlegi helyzet ezt nem engedi meg. Édesapám a halála előtt egy órával felhívott telefonon, és azt kérte tőlem: gondoskodjak az üzletről a legjobb tudásom szerint. És nekem most ez a legfőbb feladatom" – árulta el a Ripostnak Klapka György lánya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.