Köles Elizáék balesetet szenvedtek

Forrás: Facebook/Eliza Koles -
baleset Köles Eliza énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ijesztő balesetet szenvedett Köles Eliza karácsony napján. Szerencsére senki sem sérült meg. 

Köles Eliza nemrég a FEM3 vendége volt, ahol többek között a színésznő frizurájáról, a tavalyi év sikereiről és a nehézségekről is szó esett. A fiatal tehetség elárulta, hogy két dologra vágyott nagyon, mind a kettőt megkapta.

Köles Eliza még sosem élt át balesetet, így számára különösen megrázó volt az élmény

Forrás: Facebook/Eliza Koles

Az egyik kívánsága egy hosszabb külföldi tartózkodás volt, a másik pedig a magánéleti boldogság, ami szintén teljesült. Elmondása szerint azonban két olyan rossz dolog is történt vele az év utolsó hónapjában, ami megnehezítette a napjait. Az egyik egy betegség volt, melynek következtében elment a hangja, a másik pedig egy autóbaleset, ami karácsony napján történt:

"25-én karácsonykor volt egy balesetem. Békéscsabára mentünk le a rokonaimhoz, és egyszer csak elszállt a fék. (...) Már lejöttünk az autópályáról, viszont lassított előttünk egy autó a vasúti kereszteződésnél, és hát belerohantunk." - mesélte Eliza, aki ugyan beütötte a fejét, de szerencsére komolyabban senki sem sérült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.