Natascha Kampusch 8 éven keresztül volt Wolfgang Priklopil fogja, végül egyedül menekült meg őrült elrablójától, és most elárulta, kit is hibáztat azért, hogy olyan sokáig volt

Natascha Kampusch több mint 8 éven át tartó fogság után szabadult meg az őrült Wolfgang Priklopil karmai közül. 10 éves volt, amikor a férfi elrabolta, és 18 éves elmúlt, amikor szabad lett. A közte eltelt éveket számos könyv, cikk, interjú és dokumentumfilm dolgozta fel. Minden részletet azonban nem árult el Natascha a rabságban töltött éveiről, ellenben azt most elmondta, hogy kit is hibáztat hosszúra nyúlt fogságáért. 

Natascha Kampusch szerint a rendőrség is hibázottForrás: AFP

Szerinte a rendőrség is felelős. "Nem kerestek engem eléggé" - mondta a német Bunte című lapnak Natascha, aki azért nem akart túlságosan nagy feszültséget kelteni, úgyhogy azt is hozzátette, tudja, a bűnözésről senki nem tehet. "Tisztában vagyok vele, hogyan a bűnözés része a világunknak" - mondta a nő.

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Natascha Kampusch fogva tartásáról


A lány nevét a világon mindenki megismerte, miután 2006-ban kiszabadult rabságából. Peter Reichard újságíró könyvében újabb részleteket tárt fel a borzasztó esetről. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!