Őszintén mesélt egy korábbi csalódásáról, amit nehezen tudott megbocsátani még magának is. 

Korábban már írtunk Soma kiegyensúlyozott szerelmi életéről, ugyanis a híres énekesnő a közösségi oldalán lelkendezett a 28 éve tartó kapcsolatáról. Az akkor közzétett posztjában elmesélte, hogy a szexuális életük még mindig tökéletes, és úgy gondolja, hogy ez hatalmas ajándék az élettől. 

Most azonban bevallotta, hogy rögös út vezetett a boldogsághoz, mert korábban volt dolga olyan férfival, aki miatt igencsak megütötte a bokáját. A volt kedvese csúnyán kihasználta a naív és tapasztalatlan Somát, aki nagyon nehezen tudott csak megbocsátani magának a rossz döntései miatt: 

Soma Mamagésát átverte egy korábbi kedveseFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A húszas éveim elején volt egy pasim, aki egy igazi energiavámpír volt, de akkor én ezt még nem tudtam. Mindig csak ígérgetett, és ezzel is fenntartotta az érdeklődésemet. Egy rafkós energiavámpír volt, én meg egy hülye kislány. Sajnos becsapott, és az akkor megtakarított összes pénzemet elvitte, amit soha többé nem láttam viszont. De nem is a pénz a lényeg ebben, hanem az, hogy mennyire kihasznált. Persze mindenhez két ember kell: egy, aki átver, és egy, akivel ezt meg lehet tenni." - vallotta be Soma a Lokálnak