Sztárok, akik nagyon szegények voltak

Forrás: Getty Images -
Jim Carrey Nicki Minaj Leonardo DiCaprio szegénység Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi már híres emberekként ismertük meg őket, vastag pénztárcával és fényűző élettel. Pedig ez nem volt mindig így, sőt...

Nicki Minaj

A 35 éves híresség a legsikeresebb női rapper, de volt idő, amikor maga sem bízott a sikerben. 5 éves korában költözött az Egyesült Államokba, azelőtt Trinidad városában élt. New York egyik legszegényebb negyedébe költöztek az édesanyjával.

Nicki Minaj gyerekként New York egyik legszegényebb negyedében élt Forrás: Getty Images

Nicki kislány korában minden este azért imádkozott, hogy egyszer sok pénze legyen, és tudjon segíteni az anyjának. Ez a vágya szerencsére teljesült, sőt, kifejezetten gazdag és sikeres lett.

Celine Dion

A híres énekesnő hatalmas családba született, összesen 13 testvérrel töltötte a gyerekkorát. A szüleik egész életükben azért küzdöttek, hogy eltartsák és tisztességgel felneveljék a 14 gyermeket, de mivel ez igen nehéz feladat volt, ezért elég nehéz körülmények között éltek.

Celine Dion első lemezét csak a házra vett jelzáloggal tudták kiadatni Forrás: Getty Images

Sokan nem tudják, hogy Celine első lemezét is úgy adták ki a későbbi férjével, hogy René Angélil jelzáloggal terhelte a saját házát, hogy támogatni tudja a francia tehetséget. A döntése pedig jónak bizonyult, hiszen Celine nem sokkal ezután keresett énekesnő lett.

Jim Carrey

A gumiarcú színészlegenda szintén nehéz gyerekkort élt meg, és innen kapaszkodott fel Hollywood sztárvilágába. Fiatal korában az édesapja elveszítette az állását, az anyagi helyzetük pedig ezután olyan nehézkessé vált, hogy az egész család egy lakóautóban élt, amely egy gumigyár mellett parkolt. Jim emiatt iskola után plusz munkákat vállalt, hogy segítse a családját: dolgozott portásként, építőmunkásként és gyári alkalmazottként is. 16 évesen pedig otthagyta az iskolát.

Jim Carrey egy gumigyár mellett parkoló lakóautóból került a hollywoodi csillagok közé Forrás: Getty Images

Voltak időszakok, amikor hajléktalan volt, de aztán 180 fokos fordulatot vett az élete: 17 évesen Los Angelesbe költözött, ekkor kezdett el a színészet iránt érdeklődni. Sokszor jelentkezett az NBC különböző színészválogatóira, ahol rengeteg elutasítás után egyszer egy főszerepet kapott, így kezdődött a karrierje.

Mariah Carey

A híres énekesnőnek 3 éves korában elváltak a szülei, ezért az édesanyja több műszakban dolgozott, hogy eltartsa magát és az aranytorkú kislányt. Az édesanyja már kicsi korában felfigyelt a lány tehetségére, ezért különórákra járatta, és már középiskolás korában kisebb sikereket ért el. Elkészítette az első dalait, amelyekből demó anyag is készült. Az iskola után New Yorkba költözött, ahol kozmetikusnak tanult, és részmunkaidőben dolgozott.

Mariah Carrey kozmetikusnak tanult, és részmunkaidőben dolgozott, hogy eltartsa magát Forrás: Getty Images

Végül egy partyn találkozott egy híres zenei producerrel, aki beleszerett Mariah demójába, és lemezszerződést ajánlott neki.

Demi Moore

Az 55 éves szépség élete szintén nehezen kezdődött: édesanyja alkoholista volt, az apja pedig gyakran bántalmazta őket. Szörnyű körülmények között éltek, míg a 16 éves Demi nem költözött el Hollywoodba. Modellkedni kezdett, közben pedig megismerkedett első férjével, Freddy Moore rockzenésszel, akivel 4 évig voltak együtt, és Los Angelesben éltek.

Demi Moore édesanyja alkoholista volt, az apja pedig gyakran bántalmazta őket Forrás: Getty Images

Ennek köszönhetően vált könnyebbé az élete, a modellkedésből pedig áttérhetett a színészi pályára. Hamar kiderült, hogy Demi kifejezetten tehetséges.

Sztárok, akik elváltak, de újból összeházasodtak http://www.life.hu/sztarok/20180110-sztarok-akik-valas-utan-ujbol-egybekeltek.htmlÖsszeházasodtak, elváltak, majd újból egybekeltek. Ez nem csak a hétköznapi emberekkel történhet meg, hanem akár a legnagyobb világsztárokkal is. TV + Sztárok--Sztárok, akik hatalmasat buktak, mielőtt híresek lettek: Steven Spielbergtől Michael Jordanighttp://www.life.hu/sztarok/20180108-sztarok-akik-elbuktak-mielott-sikeresek-lettek-steven-spielberg-michael-jordan.htmlBizony sok kudarc és bukás előzte meg ezen sztárok ma már fényesen csillogó karrierjét: sem Oprah Winfrey-nek, sem Steven Spielbergnek nem volt könnyű dolga a kezdetekben, de ők nem adták fel. Hittek magukban, mentek tovább. TV + SztárokOrigoSztárok, akiknek halálközeli élményük volt: Leonardo DiCapriótól Zac Efronighttp://www.life.hu/sztarok/20180105-sztarok-akiknek-halalkozeli-elmenyuk-volt-leonardo-dicapriotol-zac-efronig.htmlA sztárok is kerültek már egy-két rázós helyzetbe, és olykor csak a szerencsén, vagy a gyors segítségen múlt, hogy nem lett belőle végzetes tragédia. Íme, azok a hírességek, akiket megérintett már a halál szele. TV + SztárokOrigoEzek a sztárok szakítottak 2017-ben: Pintér Tibortól Berki Krisztiánighttp://www.life.hu/sztarok/20171218-ezek-a-sztarok-szakitottak-2017-ben-pinter-tibortol-berki-krisztianig.htmlA szakítás minden embernek nehéz, a hírességek sem kivételek ez alól. Ők is meggyászolják az együtt töltött időszakot még akkor is, ha az nem volt túl hosszú. Íme, azok a celebek, akik ebben az évben búcsút vettek a szerelemtől. TV + Sztárok--Sztárok, akiktől 2017-ben búcsúztunk: Klapka György és Fábián Juli sincs már köztünkhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-sztarok-akiktol-2017-ben-bucsuztunk.htmlSajnos nem csak jót tartogatott a 2017-es év, szomorúságból is kijutott. Sok kiváló, nagy művésztől kellett elbúcsúznunk, akiknek a hiányát még jó ideig érezni fogjuk. Mindegy, hogy hirtelen vagy hosszú küzdelmek után, idősen vagy tragikusan fiatalon távoztak, a veszteség, az veszteség, és meg sokáig fájni fog. TV + Sztárok--2017 a szerelmek éve: ezek a sztárok találtak új párra idénhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-ezek-a-sztarok-talaltak-uj-parra-iden.htmlNagy egymásra találásokban, örömteli és botrányos szerelmekben is bővelkedett 2017, ugyanis a rajongók nem fogadták az összes új kapcsolatot gratulációval. Van, aki a családját hagyta el a legfrissebb szerelemért, de vannak egyszerűen csak meghökkentően furcsa párok. A lényeg azonban, hogy ők boldogok. Nézzük, kik találták meg idén a másik felüket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.