Egymás ellen fordultak a vádlottak a perben, melyben Oszter Sándor is érintett

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
per Oszter Sándor vádlott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért abban a perben, melyben Oszter Sándor is érintett, ő az ötödrendű vádlott. A súlyos büntetés lehetősége miatt elszabadultak az indulatok, már a vádlottak is egymásra mutogatnak.

Oszter Sándor érintett egy bírósági ügyben: befolyással való üzérkedéssel vádolják őt és néhány társát. A színész az ötödrendű vádlott, a per már hosszú hónapok óta tart és a jelek szerint nagyon megtépázta a vádlottak padján ülők idegrendszerét, ugyanis egymásra mutogatnak. A pokol viszont csak azután szabadult el teljesen, hogy kiderült, az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért a vádlottakra.

Oszter Sándort is megviseli a tárgyalás Forrás: MTI/Zih Zsolt

Mindenki a saját igazát védi. A Bors megkereste Oszter Sándor feleségét is az üggyel kapcsolatban, mivel a színészt hiába próbálták, nem tudták elérni. Failoni Donatella a lap kérdésére elmondta, hogy a családjukat nagyon megviseli ez az egész ügy, és nagyon fél attól, hogy az egészségük rovására megy ez a botrány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.