gyilkosság Doszpot Péter VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Doszpot Péter volt nyomozóként a rendőrség oldaláról próbálta bemutatni VV Fanni halálának ügyét, és egy dolog nagyon világos: az idő a hatóság ellen dolgozik. Holttest nélkül nincs gyilkosság, és minél később találják meg, annál nehezebb megállapítani a halál okát.
Meddig tarthatják előzetesben VV Fanni feltételezett gyilkosát?

„Gyakorlati példából tudom, hasonló eset történt, és nem tudták elítélni, meggyanúsítani sem, mert nem lett holttest. De itt van egy-két határozott bizonyíték, ami arra mutat, hogy emberölés történt, de holttest nélkül nagyon nehéz, nem is lehet. A rendőrség mindent megtesz, hogy előkerítse a holttestet" – tette hozzá Doszpot Péter.

Az idő viszont ellenük dolgozik, mert egyre nehezebb lesz megállapítani a halál okát.

A rendőrségnek nemcsak ezért nehéz a helyzete, hanem azért is, mert úgy tűnik, hogy kétszereplős a történet, viszont nincsenek olyan tanúk, akik tovább tudják vinni az eseményt. Egy ember van, az elkövető.

Doszpot Péter szerint valószínűleg minden nap beszélnek vele, és megpróbálják befolyásolni, hogy a saját érdekében segítse a nyomozást.

Ugyanis előbb-utóbb megtörik, ha pedig találnak közben bizonyítékot, akkor súlyosbító körülmény lesz a tagadása és az, hogy nem működött együtt.

Doszpot Péter szerint minél előbb meg kellene találni a holttestet Forrás: ATV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.