Sztárok, akiknek a gyereke öngyilkos lett: Marlon Brandótól Paul Newmanig

öngyilkos Paul Newman öngyilkosság Marlon Brando Gregory Peck Sylvia Plath
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába tűnik annak, egy híresség gyermekeként felnőni nem lehet könnyű: nehéz kilépni a híres szülők árnyékából, és van, hogy nem is sikerül. A folyamatos nyomás és figyelem sokakat sodor depresszióba, amiből nem mindenki találja meg a kiutat. Ezeknek a híres szülőknek a gyermekei csak egy utat találtak: önkezükkel vetettek véget az életünek.

Marlon Brando

Marlon Brando lánya, Cheyenne Brando Forrás: AFP

Marlon Brando lánya, Cheyenne Brando, 1995-ben, 25 éves korában lett öngyilkos: felakasztotta magát. Minden baj akkor kezdődött, amikor Cheyenne és barátja, Dag Drollet Los Angelesbe költöztek Marlon Brando házába. Cheyenne féltestvére, Christian fogta magát, és agyonlőtta a lány barátját. A tragédia teljesen kikészítette a nőt, aki terhes volt szerelmétől: skizofréniát diagnosztizáltak nála, végül nem bírta a megpróbáltatásokat, és végzett magával.

Gregory Peck

Gregory Peck Forrás: AFP

Évekbe telt, mire Gregory Peck képes volt feldolgozni fia öngyilkosságát, aki riporterként dolgozott mielőtt végzett volna magával. Jonathan Peck 1975-ben vetett véget az életének, lelőtte magát. Azokban az időben nem volt épp rendezett a magánélete, elhagyta a szerelme, ráadásul az egészségi állapota sem volt megfelelő. Sajnos úgy érezte, nem tud megküzdeni a problémákkal, ezért inkább végzett magával.

Paul Newman

Paul Newman és fia, Scott Newman Forrás: AFP, YouTube

Paul Newman fia apja nyomdokaiba lépve színész lett, de kellett hozzá segítség, amit nehezen viselt. Hiába voltak sikerei, mindig voltak problémái, a legtöbb az alkohollal. Egyszerűen nem bírt leállni. 1978-ban egy motorbaleset után a fájdalomcsillapítókra is rászokott, a kettő kombinációja okozta a vesztét: túladagolta az alkoholt és a gyógyszereket. Mindössze 28 évesen meghalt.

Sylvia Plath

Sylvia Plath Forrás: AFP

Az amerikai írónő maga is öngyilkos lett: egy sütőbe tette a fejét, miközben gyermekei a másik szobában aludtak. Fia, Nicholas Hughes 46 évvel édesanyja öngyilkossága után, 2009-ben dobta el magától az életét. Sikeres biológus volt, de szinte egész életében depresszióban szenvedett.

Kovács Dóri és Takács Nikolasz egy pár? Vajon mi van köztük?http://www.life.hu/sztarok/20180122-kovacs-dori-es-takacs-nikolasz-egy-par-vajon-mi-van-koztuk.htmlNéhány hete derült ki, hogy az Éjjel-Nappal Budapest egykori Zsófija és Gábora szakítottak egymással. A sztár dj pedig azóta egy új férfi oldalán jelent meg. TV + Sztárok--Azurák Csaba szerint Várkonyi Andrea telefonfüggő: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180122-azurak-csaba-szerint-varkonyi-andrea-telefonfuggo.htmlAzurák Csaba a Micsoda Nők! vendége volt, de nem csak magáról beszélt, Várkonyi Andiról is elárult egy titkot! TV + SztárokOrigoSzakított Nádai Anikó exe és Szorcsik H. Viktóriahttp://www.life.hu/sztarok/20180122-szakitott-nadai-aniko-exe-es-szorcsik-h-viktoria.htmlElemi erővel vonzották egymást, amikor összejöttek, de úgy tűnik, hogy eddig tartott a tűz: Szorcsik H. Viki és Nádai Anikó exe szakítottak. TV + SztárokOrigoÚjra apa lesz Vastag Tamás: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180122-ujra-apa-lesz-vastag-tamas-video.htmlÚjabb taggal bővül Vastag Tomiék családja: kedvese második gyermeküket hordja a szíve alatt. TV + SztárokOrigoA Dal 2018: Vastag Tamás kemény kritikát kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180121-a-dal-2018-vastag-tamas-kemeny-kritikat-kapott.htmlVastag Tamásnak a közönség szavazatai jelentették a továbbjutást A Dal középdöntőjébe, hiszen a zsűri számára dala nem volt összhangban a látvánnyal. Mező Misi például a "falunapi" jelzővel illette a produkciót. Tomi a Life.hu-nak elmondta, hogy mi a véleménye erről.TV + Sztárok--Gombos Edinának lejár a szülési szabadsága: valószínűleg nem tér vissza aTV2-hözhttp://www.life.hu/sztarok/20180121-gombos-edina-szulesi-szabadsaga-lejar-valoszinuleg-nem-ter-vissza-a-tv2-hoz.htmlGombos Edina szülési szabadsága hamarosan véget ért, vajon visszatér a műsorvezető csatornájához? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.