Sztárban sztár +1 kicsi Ábel Anita apa Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb taggal bővül Vastag Tomiék családja: kedvese második gyermeküket hordja a szíve alatt.

A Szárban sztár+1 kicsi című műsorban Ábel Anita buktatta le Vastag Tomit, aki nagy gonddal óvja magánéletét a nyilvánosság elől.

Tomi produkciója után Ábel méltatta a látottakat, majd megjegyezte, hogy külön köszönet illeti az énekes mindenórás várandós feleségét, hogy megvárta az élő adást és a sztár még jelen tudott lenni a műsorban.

Szemmel láthatóan kínosan érezte magát Vastag, aki szándékosan nem tudatta közönségével, hogy szerelme a második babájukat várja.

"Vera, itt vagyunk a nagy faluban" - jegyezte meg Tamás. Vajon ezzel a pletykálásra akart utalni?

Két év próbaidőt kapott Gáspár Evelin, közokirat-hamisításérthttp://www.life.hu/sztarok/20180116-ket-ev-probaidot-kapott-gaspar-evelin-kozokirat-hamisitasert.htmlKözokirat-hamisítás és adóazonosítójel meghamisításának bűntette miatt bűnösnek mondta ki a bíróság Gáspár Evelint. TV + Sztárok--A Dal 2018: Vastag Tamás kemény kritikát kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180121-a-dal-2018-vastag-tamas-kemeny-kritikat-kapott.htmlVastag Tamásnak a közönség szavazatai jelentették a továbbjutást A Dal középdöntőjébe, hiszen a zsűri számára dala nem volt összhangban a látvánnyal. Mező Misi például a "falunapi" jelzővel illette a produkciót. Tomi a Life.hu-nak elmondta, hogy mi a véleménye erről.TV + Sztárok--A Dal 2018: függőségéről mesélt Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20180121-a-dal-2018-fuggosegerol-meselt-kiraly-viktor.htmlKirály Viktor egy budapesti lányról énekel az Eurovízió előválogatóján. A Life.hu-nak elmesélte, hogy mi köze a dalban megírt fantáziának az énekes barátnőjéhez, és arról is beszélt, hogy mi az a függőség, ami még mindig lázban tartja őt.TV + Sztárok--"Nehogy megfázzon a popi!" - Vajna Timi tangában síelhttp://www.life.hu/sztarok/20180121-vajna-timi-tangaban-siel-aspenben.htmlVajna Timi még mindig az aspeni hegyoldalakat szántja sílécével. A rajongókat pedig nem csak a táj szépségével kápráztatja el. TV + SztárokOrigoGombos Edinának lejár a szülési szabadsága: valószínűleg nem tér vissza aTV2-hözhttp://www.life.hu/sztarok/20180121-gombos-edina-szulesi-szabadsaga-lejar-valoszinuleg-nem-ter-vissza-a-tv2-hoz.htmlGombos Edina szülési szabadsága hamarosan véget ért, vajon visszatér a műsorvezető csatornájához? TV + SztárokOrigoEd Sheeran eljegyezte szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20180121-ed-sheeran-eljegyezte-szerelmet.htmlA popsztár 2015 óta van együtt barátnőjével, és most úgy döntöttek, hogy hivatalossá teszik kapcsolatukat.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.