Nagy Bandó Andrásnak a házuk előtt parkoló hölggyel gyűlt meg a baja

Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely -
Nagy Bandó András hölgy parkolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Bandó András napjait egy ideje megnehezíti az utcájukban kialakult áldatlan állapot: a szomszédai építkezés miatt az ő házuk elé parkolnak, így viszont számukra nem maradt hely. Egy hölggyel komoly vitája alakult ki emiatt. 

Nagy Bandó András bizony beszorította annak a hölgynek a kocsiját, aki az ő házuk előtt parkolt. Felesége és saját autója közzé került így az idegen kocsi képtelen volt onnan kiállni. Természetesen az autó tulajdonosa szerint a humorista nem állt megfelelően a helyzethez, Nagy Bandó viszont éppen a hölgy viselkedését nehezményezte.

Nagy Bandó Andrásnak meggyűlt a baja egy nővel Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

"A művész úr stílusa hagyott némi kívánnivalót maga után, amikor becsöngettem, és elmondta, hogy a szomszéd építkezése miatt egy ideje minden ott parkoló autóval ezt csinálja" - mondta a hölgy. Nagy Bandó ezt nem is tagadja. "

Egy cetlin hagytam üzenetet, itt lakom, be is csöngetett, és akkor odébb álltam.

Blikknek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.