Keresem a családom sírás Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu ugyan nagyon erős nő, mostanában egyre gyakrabban érzékenyül el: nagyon sokat sír, de csak akkor, amikor nem látja senki. 

Lilu továbbra is keresi és összehozza az elszakadt családtagokat, a hétköznapi emberek megrendítő történetei az egész stábra hatással vannak. Meglepő, hogy nem a műsor forgatásának eleje volt a legnehezebb számára, ahogy telnek az évek, úgy lesz egyre szívszorítóbb a Keresem a családom. Mindenki hallott már ilyen történetekről, de látni és ott lenni, nem ugyanaz.

Lilu sokat sír a forgatások alatt Forrás: Facebook/Lilu

Egészen más, amikor szemben ül velem valaki és a kezemet fogja. És én törlöm le a könnyeit,

Lilu az utóbbi időben nagyon keveset van a családjával

Lilu csodás feladatot kapott, de a csinos édesanya sokszor nagyon nehezen viseli, hogy olyan kevés ideje marad a szeretteire. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
75 éves férfit szeret a Korhatáros szerelemben Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20180126-75-eves-ferfit-szeret-a-korhataros-szerelemben-cserpes-laura-tv2.htmlLili (Cserpes Laura) kétségbeesetten hívta fel Esztert (Kovács Patrícia), mert kiderült, hogy újdonsült vőlegényének családja megpróbálja szétszakítani őket. Mikor kiderült, miért akadtak ki Lajos gyerekei, Eszternek elakadt a szava. TV + Sztárok-- Schobert Norbi alsónadrág nélkül vezette oltár elé Rubint Rékáthttp://www.life.hu/sztarok/20180126--schobert-norbi-alsonadrag-nelkul-vezette-oltar-ele-rubint-rekat-penzt-vagy-eveket.htmlMeglepetésesküvőt szervezett Norbinak a kismama Rubint Réka. Mivel nem tudta, hova érkezik,Norbi papucsban és rövidnadrágban érkezett meg a templomhoz, ám Réka mindenre fel volt készülve, hiszen az elegáns ruháról is gondoskodott... TV + Sztárok--Rettenetesen sovány Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-rettenetesen-sovany-cinthya-dictator-kommentek.htmlBár Cinthya Dictator soha nem a husisabb lányok táborát erősítette, most minden eddiginél vékonyabb, legalábbis optikailag mindenképpen. Legutóbbi fotójával a követőinél is kiverte a biztosítékot, persze, most is akadt, aki úgy látja, gyönyörű a lány. TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor áldoazata visszatért az Operettszínházbahttp://www.life.hu/sztarok/20180125-visszatert-az-operettszinhazba-kero-egykori-aldoazata.htmlKerényi Miklós Gábornak távoznia kellett az Operettszínházból, egykori áldozata azonban vissszatért: munkaügyben járt ott. TV + Sztárok--Megdöbbentő: kora miatt írhatták ki a Barátok köztből Sztárek Andreáthttp://www.life.hu/sztarok/20180125-kora-miatt-irhattak-ki-a-baratok-koztbol-sztarek-andreat.htmlSztárek Andrea megdöbbentő kijelentést tett, szerinte a kora miatt írták ki a Barátok közt című sorozatból. TV + SztárokOrigoStohl András melegebb éghajlatra küldte Nagy Ervinthttp://www.life.hu/sztarok/20180125-stohl-andras-melegebb-eghajlatra-kuldte-nagy-ervint-valotarsak.htmlMelegebb éghajlatra küldi sorozatbeli testvérét, Nagy Ervint Stohl András a Válótársak következő részében. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.