Lilu ugyan nagyon erős nő, mostanában egyre gyakrabban érzékenyül el: nagyon sokat sír, de csak akkor, amikor nem látja senki. 

Lilu továbbra is keresi és összehozza az elszakadt családtagokat, a hétköznapi emberek megrendítő történetei az egész stábra hatással vannak. Meglepő, hogy nem a műsor forgatásának eleje volt a legnehezebb számára, ahogy telnek az évek, úgy lesz egyre szívszorítóbb a Keresem a családom. Mindenki hallott már ilyen történetekről, de látni és ott lenni, nem ugyanaz.

Lilu sokat sír a forgatások alattForrás: Facebook/Lilu

Egészen más, amikor szemben ül velem valaki és a kezemet fogja. És én törlöm le a könnyeit, miközben elmeséli, amiről soha nem beszélt még senkinek" – árulta el a Story Magazinnak Lilu. Ha riport közben felnézek, olykor azt látom, hogy sír az operatőröm.." – tette hozzá a műsorvezető. Ő is megkönnyezi a szívszorító sorsokat, de csak a kamerán kívül. Sokat sírok a forgatások alatt, de ezek nem az én történeteim, nem az én fájdalmaim. Közös döntés volt, hogy legtöbbször nem mutatjuk. Elkerülhetetlen persze, hogy könnyes a szemem, de nem gondolom, hogy van jogunk más fájdalmával, hatásvadász képsorokkal operálni. Ezek valódi szereplők valódi drámái. Ez egy nagyon érzékeny stáb, a szereplőinkre vigyázunk, nem önmagunkra. A tévében tehát nem lesz zokogó Lilu" – szögezte le a műsorvezető.

Lilu az utóbbi időben nagyon keveset van a családjával
Lilu csodás feladatot kapott, de a csinos édesanya sokszor nagyon nehezen viseli, hogy olyan kevés ideje marad a szeretteire. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!