Rettentő büszke lehet gyermekeire Varga Miklós, hiszen lánya után a fia is megnyerte a Szárban sztár +1 kicsi című műsort. A család örömkönnyekben tört ki az eredményhirdetés után.

Ahogyan arról már beszámoltunk, Varga Miklós fia, Szabolcs és a nemrég kétszeres apukává vált Vastag Tamás nyerte meg a Sztárban sztár +1 kicsi című műsor második évadát. A fiatal tehetség rokonai a helyszínen szurkoltak és az eredmény kihirdetése után gyakorlatilag önkívületi állapotba kerültek: sikítoztak és örömkönnyekben törtek ki.

Varga Miklós a Borsnak elárulta, hihetetlenül boldog és rettentő büszke a gyermekeire.

Még egyszer átélni azt az érzést, amit tavaly Vivivel, ez valami csoda. Szinte már lidérces volt. Álmodom, vagy ez tényleg velünk történik? Voltak apró jelek, majdnem minden ugyan úgy történt, mint tavaly. Akkor Viviék is népszerűek, nagyon jók voltak, és mégsem nyertek heti adást. Az utolsó előttit nyerték meg. Mit ad isten, Szabiéknál ugyan ez lett. Most a döntőben is egy csomó olyan dolog történt velük, ami kísértetiesen hasonlított. Például, a Viviék voltak, akik zárták az adást, most a Szabiék. Akkor is a zsűri nagy része őket hozta ki győztesen, most is. De mivel a közönség dönt, nem lehettünk biztosak semmiben. Amikor elhangzott a nevük, hát... libabőr, és még mindig. A Jóisten keze biztosan benne volt." – nyilatkozta a lapnak az énekes.