Bemutatta új párját R. Kárpáti Péter: dr. Veres Ilona egy határozott üzletasszony

Forrás: Story Magazin -
szerelem pár R. Kárpáti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
23 év után vált el a feleségétől R. Kárpáti Péter. Talán ő sem gondolta, de nemsokára újra rátalált a szerelem, éppen akkor, amikor már azt hitte, mindent elvesztett. 

23 év házasság után lett újra egyedülálló R. Kárpáti Péter, ennyi idő után kellett mindent elölről kezdenie. A kezdeti nehézségek ellenére a színész hamar megtalálta boldogságát, és az új szerelmét. Talán ő sem gondolta volna, de ismét teljes az élete, és lehet, hogy még egy esküvőre is sor került!

Bemutatta új párját R. Kárpáti Péter Forrás: Story Magazin

R. Kárpáti Péter szerelmét, dr. Veres Ilonát - egy patinás cég ügyvezető-helyettesét - is a fellépéseknek köszönheti. Egy rendezvényen összeakadt a tekintetük, és rájöttek, hogy nekik találkozni kellett. A tavaly kriminalisztikai szakjogász vizsgát tett Ilona a színész gyermekeivel is hamar megtalálta az összhangot. A szerelmesek nem is haboztak sokáig, összeköltöztek. Péter fia, András is velük él. Hamarosan talán esküvőre is sor kerülhet, bár a színész elmondása szerint ők anélkül is nagyon boldogok. "Mi papír nélkül is nagyon boldogok vagyunk, de persze benne van a jövőbeli terveinkben, hogy hivatalosan is összekötjük az életünket. Most azon dolgozunk, hogy megteremtsük ennek az anyagi bázisát" - mondta a Story Magazinnak R. Kárpáti Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.