Marton László a zaklatási botrány kirobbanása után eltűnt a színházakból és a nyilvánosság elől is, de most visszatér a rendezéshez. Sárosdi Lilla elmondta, mit érzett, mikor meghallotta ennek hírét. 

Marton Lászlót vádolta zaklatással előbb Sárosdi Lilla, majd többen is vallottak név nélkül sérelmeikről. A főrendező távozott a Vígszínházból, de hamarosan visszatérhet a rendezéshez, hiszen ahogy arról a Life.hu is beszámolt, két színházhoz is hívták: Veszprémbe, ahol Oberfrank Pál az igazgató, valamint a Rózsavölgyi Szalonba, ahol Zimányi Zsófia a művészeti vezető. Marton László visszatéréséről az ATV megkérdezte Sárosdi Lillát.

Ez a véleménye Sárosdi Lillának Marton László visszatérésérőlForrás: Katona József Színház, MTI/Czimbal Gyula

„Meglepődtem, igen." – mondta Sárosdi Lilla, aki megérti az emberi a szakmai és a segítő szándékot, de azokat a nyilatkozatok már kevésbé, amelyek megkérdőjelezik a Marton Lászlóval kapcsolatban felmerült vádak igazságtartalmát. A színésznő nem biztos abban, hogy jutott elég idő a zaklatási ügyekkel kapcsolatos szembenézésre. Szerinte vádaskodás helyett a szembenézés az egyetlen megoldás.